Tim N'Guessan, renovat

Tim N'Guessan, renovat

El lateral esquerre francès continuarà lligat al Barça fins al juny del 2025

L’internacional francès Timothey N’Guessan continuarà lligat a la disciplina blaugrana per tres temporades més. El lateral acabava el seu contracte el proper estiu però totes dues parts s’han posat d’acord per estendre la seva vinculació fins al juny del 2025. 

N’Guessan va arribar al Club el juny del 2016 provinent del Chambéry Savoie francès i si finalitza el seu contracte haurà jugat durant nou temporades al FC Barcelona. En aquestes cinc temporades amb el Barça, el francès ha sumat un total de 31 títols. En el seu palmarès pot presumir de tenir una Champions, cinc lligues Asobal, cinc Copes ASOBAL, cinc Copes del Rei, sis Supercopes d’Espanya, tres Super Globes i sis Supercopes de Catalunya vestint la samarreta culer. A banda, amb la seva selecció va ser campió olímpic amb la selecció de França als passats Jocs Olímpics de Tòquio 2020, entre altres títols. 

El jugador, que el mes de setembre passat va complir 29 anys, és un dels quatre francesos que actualment té l’equip juntament amb Dika Mem, Ludovic Fàbregas i Melvyn Richardson

Amb la seva renovació, el Club segueix amb la política de mantenir el bloc que ha donat èxits i títols a la secció d’handbol els darrers anys. Fa unes setmanes va ser Aleix Gómez qui va renovar amb el Club fins a l’estiu del 2026.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut