Dynamo Kiev – Juvenil A: Duel decisiu a Kiev

Dynamo Kiev – Juvenil A: Duel decisiu a Kiev

[15h CET, Movistar Liga de Campeones] El conjunt dirigit per Òscar López afronta la 4ª jornada amb l’objectiu de guanyar a Kiev per seguir depenent de si mateixos a la Youth League

El Juvenil A del FC Barcelona afronta un partit clau per al futur de la UEFA Youth League. L’Estadi Valeryi Lobanovksi serà l’escenari del duel d’aquest dimarts (15 hores CET, Movistar Liga de Campeones) davant el Dynamo Kiev. Els blaugranes arriben al partit amb confiança després d’haver neutralitzar el conjunt ucraïnès a l’Estadi Johan Cruyff ara fa 15 dies, tot i que va faltar punteria per aconseguir els tres punts (0-0). Així doncs, el Juvenil A sap que ha de guanyar per seguir depenent d’ell mateix per aconseguir la classificació.

L’equip es va desplaçar aquest dilluns cap a Kiev, on s’espera que a l’hora del partit els blaugranes hagin de combatre el fred, la boira i la pluja. El Dynamo Kiev és el líder del grup amb 7 punts, mentre que el Benfica és segon amb sis. Els blaugranes son tercers amb 4 punts. De guanyar a Kiev, se situarien empatats a punts amb els ucraïnesos.

“Hem de saber madurar el partit davant d’un rival que té uns condicionants que són aprofitables per la nostra part i tenir el control del partit”. Són paraules del tècnic Òscar López en la prèvia del duel, on també va parlar el jugador Ilias Akhomach: “Serà un partit difícil, molt físic, però si juguem el nostre joc i tenim la pilota tindrem les nostres opcions”.

A Kiev, el tècnic Òscar López ha viatjat amb els següents 19 jugadors: Arnau Rafús, Miki Juanola, Diego Almeida, Arnau Casas, Chadi Riad, Àlex Valle, Marc Casadó, Jorge Alastuey, Aleix garrido, Txus Alba, Arnau Solà, Ilias Akhomach, Fabián Luzzi, Juanda, Estanis Pedrola, Mamadou Saidou, Víctor Barberá, Astralaga i Antonio Gómez. 

A partir de les 15:00 hores (CET), l’Estadi Valeryi Lobavnoski acull un partit decisiu que serà un bon repte per al Juvenil A del FC Barcelona. L’espectacle està assegurat. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut