Victòria de mèrit del Barça B (27-26)

Els blaugranes sumen una nova victòria (27-26) davant de l’Esplugues

El Pavelló de la Ciutat Esportiva va veure com els nois de Ferran Porras aconseguien una nova victòria, la quarta de la temporada en cinc partits, aquesta vegada davant del Finestrelles SC Handbol Esplugues. Amb aquest triomf, els blaugranes lideren la classificació empatats a punts amb l’Eivissa.

El xoc ha estat intens i el Barça ha pogut marcar el ritme desitjat i fent un bon handbol. Les dues porteries han estat encertades però la qualitat dels jugadors de Porras els ha permès que permès marxar als vestidors amb un lleuger avantatge al marcador.

Reacció blaugrana

Però la tornada dels vestidors no ha estat com a la primera part i els del Baix Llobregat han aconseguit una diferència clara de 19-25 a la meitat del segon període. El Barça havia perdut la seva identitat i els errors en atac s’anaven acumulant. L’entrenador culer ha demanat un temps mort per parar la sangria i aquest fet ha canviat el partit. L’equip ha millorat tan en atac com en defensa i ha empatat a 25 gols. En els minuts finals, l’encert de la porteria culer i el cap fred del Barça ha permès que els blaugranes sumessin la seva quarta victòria del campionat