Albert Capellas es fa càrrec del Barça B

Albert Capellas es fa càrrec del Barça B

L’actual adjunt a la direcció del futbol formatiu ocuparà la banqueta en els propers partits mentre Sergi Barjuan dirigeixi interinament el primer equip

El FC Barcelona ha informat aquest dijous que el tècnic del Barça B Sergi Barjuan és el nou entrenador interí del primer equip, i estarà acompanyat de Felip Ortiz. En el seu lloc, Albert Capellas, actual adjunt a la direcció del futbol formatiu, es farà càrrec del filial blaugrana en el partit que l’equip disputarà aquest divendres (21 hores) a Linares, corresponent a la jornada 10 de la Primera RFEF Footers. Albert Capellas tindrà com a ajudant a Albert Peris, tercer entrenador del filial.

Albert Capellas, nascut a Avinyó l’1 d’octubre del 1967, ja va formar part del Barça B entre els anys 1999 i 2003 com a ajudant de Quique Costas. Posteriorment va exercir de coordinador del futbol formatiu del Club fins al 2010, quan va emprendre diverses aventures com a ajudant en banquetes internacionals. Va passar pel Vitesse, pel Maccabi Tel Aviv, el Borussia Dortmund, el Brondby, el Chongqing Dangdai Lifan i en l’última etapa va ser entrenador de la selecció Sub-21 de Dinamarca fins al juny d’aquest 2021.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut