Sergi Barjuan dirigeix el seu primer entrenament

Sergi Barjuan dirigeix el seu primer entrenament

El tècnic interí, juntament amb el seu segon, Felip Ortiz, han completat la seva primera sessió al camp 3 de la Ciutat Esportiva

Aquest dijous a la tarda el primer equip de futbol s’ha exercitat sota les ordres de Sergi Barjuan al camp 3 de la Ciutat Esportiva amb els jugadors disponibles del primer equip, juntament amb el seu segon entrenador Felip Ortiz.

 

Ha estat una sessió de recuperació post partit pels jugadors que van jugar més minuts contra el Rayo Vallecano aquest dimecres, mentre que la resta s’ha entrenat també sota l’atenta mirada del President Joan Laporta, acompanyat pel vicepresident Rafael Yuste, l’assessor a la presidència Enric Masip, així com els diferents membres de l’estructura esportiva Mateu Alemany, Ramon Planes i Jordi Cruyff i el CEO Ferran Reverter.

 

El proper entrenament serà aquest divendres a les 11 hores. Després de la sessió el President Joan Laporta i el tècnic Sergi Barjuan compareixeran en roda de premsa des de la sala de premsa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, la qual es podrà seguir en directe a Barça TV+.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut