Torna l’aforament complet al Palau Blaugrana en el partit d’Eurolliga contra el Zenit

Torna l’aforament complet al Palau Blaugrana en el partit d’Eurolliga contra el Zenit

El carnet físic no estarà encara actiu, però els abonats que ho van sol·licitar entraran amb la localitat enviada pel Club i la resta haurà de dirigir-se a taquilles amb el carnet d’abonament

Torna l'aforament complet al Palau Blaugrana! Després de més d'un any i mig, el pavelló barcelonista podrà tornar a omplir-se sense restriccions, un cop el Govern de Catalunya ha confirmat el 100% d'aforament als recintes esportius de Catalunya.

La disponibilitat de tot l’aforament ja serà vigent, doncs, a partir del partit de l’Eurolliga de bàsquet que disputarà aquest divendres el Barça davant el Zenit de Sant Petersburg (21 h).

Tot i això, el socis abonats al bàsquet del Palau encara no podran accedir al pavelló amb els seus carnets d’abonament físics i únicament es podrà accedir amb una localitat.

Davant aquest escenari, els abonats es poden trobar en dues situacions;

  • Els socis abonats que van sol·licitar una entrada ja se’ls ha enviat la localitat amb el seient assignat que han de fer servir en aquest partit.

  • Aquells abonats al bàsquet que no han sol·licitat entrada per al partit del Zenit, però decideixin assistir, s’hauran de dirigir amb el seu carnet d’abonament d’aquest any o de la temporada passada, a les taquilles del Palau Blaugrana o a la zona d’entrada del Museu del Barça, on hi haurà instal·lat un punt d’atenció de l’OAB per comprovar la seva condició d’abonat al bàsquet i poder lliurar-li una localitat a la mateixa zona de l’abonament.

Partits d’hoquei patins i handbol

Aquest cap de setmana, el Palau Blaugrana també acull partits corresponents a les Lligues d’handbol i d'hoquei sobre patins i els carnets d’abonament d’aquests esports encara no estaran activats per poder entrar al recinte.  

El dissabte a les 19 hores, l’equip d’handbol blaugrana juga davant el Bada Huesca i el diumenge, el Barça d’hoquei patins rep la visita del Deportivo Liceo a les 12.15 h.

En aquests dos partits, els socis abonats que van demanar una localitat podran entrar amb l’entrada enviada pel Club, mentre que la resta d’abonats i els amics de cada esport, hauran de dirigir-se a les taquilles del Palau Blaugrana amb l’abonament d’aquesta temporada o de la passada, i se’ls hi facilitarà una localitat, que podrà ser la del seu abonament o una altra de la mateixa zona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut