Entrades i passaports infantils, activats per al partit de l'Alabès

Entrades i passaports infantils, activats per al partit de l'Alabès

Els socis menors de 14 anys poden sol·licitar les seves localitats gratuïtes per al partit del dissabte

Per al partit contra l'Alabès del dissabte 30 d’octubre a les 21 hores, i amb un aforament complet del Camp Nou, s’ha activat de nou la possibilitat de l’adquisició d’entrades gratuites per als socis menors de 14 anys i dels passaports infantils.

Entrades Infantils

Aquesta entrada infantil és gratuïta per als socis menors fins als 14 anys del FC Barcelona o bé per a fills o néts de socis, i cada nen haurà d'estar acompanyat per un adult.

L’entrada del nen o nena ha d’anar vinculada a l’entrada o a l’abonament de l’adult que l’acompanyi, i estarà situada a la mateixa zona, amb el mateix accés, porta i boca.

L’entrada només donarà accés en aquest cas al partit contra l'Alabès i es pot sol·licitar i aconseguir a través de dos canals:

  • De forma presencial: A les Taquilles del Club, fins a 24 hores abans del partit.

  • De forma on-line: Omplint el formulari següent, fins a l'inici del partit.

Passaports infantils

També es tornen a activar per aquest partit, els passaports infantils que permeten l’accés gratuït a tots aquells socis menors de 14 anys que disposin de passaport per aquesta temporada.

Per accedir a l'Estadi, cal activar el Passaport per al partit contra l'Alabès, d'una manera molt senzilla. L’activació del passi es fa mitjançant la identificació del soci menor titular del passaport, a través de l'enllaç següent.

App de Socis

Les entrades infantils i l'activació dels passaports també es poden sol·licitar a través de l'App Socis, que es pot descarregar des dels següents enllaços:

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut