HB Koge – FC Barcelona: Sis de sis a la Champions (0-2)

Els gols de Rolfö i Hermoso asseguren la victòria a Dinamarca en un partit en què les culers haurien pogut golejar

Sis de sis per al FC Barcelona a la Champions. Un gol de Fridolina Rolfö en el minut 63 i un més de Jennifer Hermoso en el temps de descompte han decidit un duel en què les noies de Jonatan Giráldez haurien pogut guanyar per molts més gols d’avantatge. Tot i les ocasions perdonades, el Barça pot tornar satisfet a casa: manté les bones sensacions i segueix comptant tots els seus partits per victòries.

Ocasions a dojo

El partit ha estat atractiu des del principi. Ja als 30 segons les locals han gaudit d’una clara primera ocasió de gol, que ha tingut rèplica per part de Graham Hansen pocs minuts després. Les daneses, ràpides i intenses, ho provaven des del contracop, mentre que eren les noies de Jonatan Giráldez les que manaven i assetjaven l’àrea rival amb més assiduïtat.

El gol, però, es resistia. A mesura que passaven els minuts, el domini blaugrana s’ha anat accentuant més i més. Jennifer Hermoso, Fridolina Rolfö i Marta Torrejón ho han intentat sense trobar els tres pals. A la mitja part, 0-0.

Allau blaugrana

Si el final de la primera meitat ja era de clar domini culer, l’inici de la represa ha estat un allau. Amb tres cares noves sobre la gespa (a la mitja part han entrat Mapi León, Aitana i Patri Guijarro), el Barça ha tancat dins la seva àrea les daneses, que ja no gaudien ni de la més mínima opció de sortir al contracop. Així, Jennifer Hermoso ha estat a punt d’obrir el marcador amb un cop de cap dins l’àrea petita.

Rolfö fa el primer

Era qüestió de temps que arribés el 0-1. I finalment ho ha fet en el minut 63 de partit, quan una conducció d’Aitana ha continuat amb una centrada mil·limètrica de Martens per a Rolfö, que ha rematat a plaer a gol al segon pal. La davantera sueca feia justícia a Dinamarca.

Sentència des dels onze metres

La diana no ha canviat el rumb del partit. De fet, tot ha continuat igual a Koge. El Barça seguia arribant i creant ocasions. I també desaprofitant-les de manera pràcticament increïble. Es lamentaven una vegada i una altra les culers, incrèdules davant la mala sort que patien tot i el seu recital ofensiu. Finalment, el 0-2 ha acabat arribant des del punt de penal, quan Jennifer Hermoso ha signat la sentència en el temps de descompte.