Derrota d'Espanya a la final de la Nations League

La selecció espanyola ha caigut per la mínima davant França (1-2) en la gran final disputada a Milà

Derrota d'Espanya davant França (1-2) a la final de la Nations League. El combinat espanyol ha caigut per la mínima a la gran final disputada a Milà en un partit on Luis Enrique ha utilitzat a tres dels quatre culers convocats. Sergio Busquets, Eric Garcia i Gavi han estat titulars, mentre que Sergi Roberto no ha participat. A més, el capità culer ha estat escollit l'MVP de la Final Four de la Nations League.

Els tres futbolistes blaugrana han estat titulars i tant Sergio com Eric han disputat els 90 minuts. Pel que fa a Gavi, ha estat substituït als 75 minuts per Koke. La selecció espanyola ha realitzat un gran partit, controlant i dominant el joc en gran moment, però les individualitats dels francesos han acabat decidint el partit.

Esforç sense premi

Espanya s'ha avançat al marcador mitjançant un bon gol d'Oyarzabal, però ràpidament França ha capgirat el marcador amb gols de Benzema i Mbappé per acabar emportant-se el títol. Els de Luis Enrique han tingut opcions clares de gol per igualar de nou el partit, però s'han trobat davant d'un gran Lloris sota pals.

Així doncs, Espanya i els quatre culers es queden sense la Nations League, i Sergio Busquets es queda a un pas de ser el primer futbolista en la història en aconseguir el Mundial, l'Eurocopa i la Nations League.