El Barça ja és a Jiddah

El Barça ja és a Jiddah

Després d’un vol més llarg del previst, amb sis hores d’espera a l’aeroport de Doha, els de Carlos Ortega ja estan a punt per a la disputa dels quarts de final de la Super Globe

Jiddah ja acull el Barça d’handbol. La ciutat de l’Aràbia Saudita ha rebut l’equip de Carlos Ortega aquesta matinada, després d’un llarg i feixuc trajecte, per a la disputa de la Super Globe.

Els blaugrana estaven citats ben d’hora a la Ciutat Esportiva per tal d’agafar un vol destí Doha a les 10h del matí de dilluns. Però l’endarreriment d’aquest avió va fer que els culers perdessin el vol de connexió i haguessin d’esperar sis hores a l’aeroport de la capital del Qatar. L’arribada a Jiddah, ja de matinada, i els controls de passaport habituals van fer que l’equip, cansat però amb bon humor, anés a dormir cap a les 5.30h de la matinada (4.30h a Barcelona). 

Ara, ja a destí, els de Carlos Ortega entrenaran aquesta tarda al King Abdullah Sports City Indoor Hall, amb l’objectiu de tenir el primer contacte amb la pista. Cal recordar que aquest dimecres, a les 19 hores, el Barça juga els quarts de final de la competició davant del campió egipci, el Zamalek.

Barça TV emetrà en exclusiva la Super Globe 

Un partit, aquest dels quarts de final, que es podrà seguir en directe a través de Barça TV i de Barça TV+

En cas de vèncer als quarts de final davant l’equip egipci, els de Carlos Ortega es veurien les cares el dijous 7 a les 19.30 hores (horari de Barcelona) amb el vencedor de l’Alnour de l’Aràbia Saudita i el EC Pinheiros brasiler.

La final de la Super Globe es jugaria el dissabte 9 d’octubre, també a les 19.30 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut