Els reptes del FC Barcelona després de l'aturada de seleccions

Els reptes del FC Barcelona després de l'aturada de seleccions

Tres partits seguits a casa, contra el València, el Dinamo de Kíev i el Madrid, que el Barça espera poder guanyar per tornar a recuperar sensacions

El FC Barcelona afronta l'aturada de seleccions d'aquest mes d'octubre enmig d'una situació complicada. Però també amb ganes de capgirar-la, perquè en l'horitzó més proper es presenta una gran oportunitat per fer-ho. I és que, un cop es reprenguin les competicions, el Barça disputarà tres partits seguits a casa: contra el València (17 d'octubre), contra el Dinamo de Kíev (20 d'octubre) i contra el Reial Madrid (24 d'octubre). 

mini_3200x2000-agenda_partits-CAT

El Camp Nou, l'escenari

Tres partits, dos de Lliga i un de Champions, que els de Koeman esperen guanyar per tornar a tenir sensacions positives. El del València serà important, contra un equip que a la Lliga té els mateixos punts (12), tot i tenir un partit més.

Després serà el torn de rebre el Dinamo de Kíev en la tercera jornada de la fase de grups de la Champions. Aquí només val la victòria, ja que si no la classificació per a la següent ronda es podria complicar. 

I ja, a continuació, i després de dos duels exigents, serà el torn del Clàssic. Sumar els tres punts contra els blancs significaria una injecció de moral, i més davant d'un Camp Nou que tornarà a les grades d'un Barça - Madrid després de la pandèmia.

Es giren les tornes

Després d'aquests tres partits consecutius a casa, però, el Barça s'haurà de fer fort a domicili. Perquè tres de quatre duels abans de l'aturada de novembre es jugaran lluny del Camp Nou: contra el Rayo (26-27 d'octubre), contra el Dinamo de Kíev (2 de novembre) i contra el Celta (6-7 de novembre). 

L'únic partit que es jugarà a l'Estadi serà contra l'Alabès, el cap de setmana del 30-31 d'octubre, després de jugar a Vallecas i abans de visitar Kíev.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut