Tres culers, convocats amb els Països Baixos

Tres culers, convocats amb els Països Baixos

Frenkie de Jong, Memphis Depay i Luuk de Jong formen part de la llista de Louis van Gaal pels propers compromisos de seleccions

Fins a tres representats barcelonistes estan a la llista dels Països Baixos. L'extècnic culer, Louis van Gaal, ha decidit convocar als jugadors del primer equip Frenkie de Jong, Memphis Depay i Luuk de Jong per als propers compromisos del combinat holandès.

La selecció dels Països Baixos disputarà dos partits classificatoris per al Mundial de 2022: el proper dia 8 d'octubre contra Letònia i el dia 11 d'octubre davant la selecció de Gibraltar. Cal recordar que la selecció espanyola també anunciar la llista amb quatre culers on destaca la gran novetat de Gavi.

Més seleccionats europeus

A més, Ter Stegen ha estat citat amb la selecció alemanya per disputar els partits contra Romania el 8 d'octubre, i el dia 11 d'octubre davant Macedònia. Yusuf Demir també ha estat convocat amb Àustria per als partits contra Illes Feroe (9 d'octubre) i Dinamarca (12 d'octubre).

També culers cap a Amèrica

Ronald Araujo ha estat convocat amb l'Uruguai per als partits contra Colòmbia (7 d'octubre), Argentina (10 d'octubre) i Brasil (14 d'octubre), i Sergiño Dest ha estat citat amb els Estats Units per als tres partits contra Jamaica (7 d'octubre), Panamà (10 d'octubre) i Costa Rica (13 d'cotubre).

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut