PRÈVIA | Atlètic de Madrid - Barça: Partidàs abans de l'aturada

PRÈVIA | Atlètic de Madrid - Barça: Partidàs abans de l'aturada

Els culers visiten el Wanda Metropolitano per seguir sumant a la Lliga i oblidar el mal resultat a Europa

Després de la dura derrota a la Champions contra el Benfica, toca canviar el xip i centrar-se de nou a la Lliga. Els culers visiten aquest dissabte (21.00 hores) a l'Atlètic de Madrid, en el matx corresponent a la 8a jornada del campionat lliguer. El Wanda Metropolitano acollirà un autèntic partidàs entre el vigent campió de Lliga i el vigent campió de Copa, amb vells coneguts i un gran espectacle.

El rival

L'Atlètic de Madrid arriba a aquest duel quart a la classificació amb 14 punts. Els homes del 'Cholo' Simeone compten amb el gran bloc que la temporada passada va assolir el títol de Lliga, amb jugadors importants com Oblak, Savic, Carrasco, Koke, Llorente, Lemar o l'exblaugrana Luis Suárez, a més d'haver incorporat, també procedent del Barça, a Griezmann. Així doncs, la defensa culer s'enfrontarà a un atac amb molt passat barcelonista que intentarà posar les coses molt difícils.

Entrenador: Diego Pablo Simeone
Balanç a la Lliga: 4V-2E-1D
Posició a la Lliga: 4t (14p)
Màxim golejador: Suárez i Correa (3 gols)
Exculers a l'equip: Luis Suárez i Griezmann

Els precedents

La darrera visita del Barça al Wanda va acabar amb triomf local per 1-0, gràcies a un solitari gol de Yannick Ferreira Carrasco. Hem d'anar al curs 2019/20 per trobar la darrera victòria barcelonista a territori matalasser, quan els culers van vèncer per 0-1 amb gol de Messi. Recordem aquells highlights:

El Barça

Els culers arriben després de vèncer amb un partidàs al Llevant en la darrera jornada de Lliga, però també amb la dura derrota a la Champions contra el Benfica. Actualment, els blaugrana són sisens amb 12 punts, a dos de l'Atlètic, i una victòria els situaria per davant els matalassers, tot i tenir els culers un partit menys.

Per a aquest duel, Koeman (que recordem que està sancionat) no podrà comptar amb Pedri, baixa d'última hora per una lesió muscular al quàdriceps de la cuixa esquerra, però si amb Jordi Alba, la gran novetat a la llista, que ha rebut l'alta mèdica.

Així doncs, la convocatòria és la següent: Ter Stegen, Dest, Piqué, R. Araujo, Sergio, Riqui Puig, Memphis, Ansu Fati, Demir, Neto, Coutinho, Lenglet, L. De Jong, Jordi Alba, S. Roberto, F. De Jong, O. Mingueza, Umtiti, Eric, Iñaki Peña, Nico Gavi. Un total de 22 futbolistes per intentar vèncer al Wanda.

mini_1250x750-HORARIS_INTERNACIONALS-ATM

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut