Tornen els viatges per donar suport al Barça a la Champions

Tornen els viatges per donar suport al Barça a la Champions

Després de molts mesos sense poder viatjar per veure un partit del primer equip de futbol des que el Barça va jugar al camp del Nàpols el 25 de febrer del 2020, ha arribat el moment d’acompanyar de nou els nostres jugadors per animar-los en els seus desplaçaments a la Champions!

En els tres partits que el FC Barcelona jugarà com a visitant a la Lligueta de la Champions League, el Club tornarà a disposar d’entrades per als seus socis i penyistes i també es reprendran els programes del FC Barcelona Desplaçaments per facilitar la presència de seguidors blaugrana en els partits que l’equip jugarà a Lisboa, Kíev i Munic.

Desplaçament al Benfica-Barça

De cara al primer d’aquests partits, que es jugarà a Lisboa davant el Benfica el dimecres dia 29 de setembre a les 21 h (hora espanyola, 20 h a Portugal), el Club posa a disposició de socis i penyes un nombre limitat d’entrades per poder viatjar a la capital portuguesa el mateix dia de partit en vol xàrter i retornarà a Barcelona un cop acabat.

FC Barcelona Desplaçaments ofereix des de 195 € la possibilitat de viatjar a Lisboa amb tots els trasllats de l’aeroport al centre de la ciutat i a l’estadi inclosos, i amb l’entrada garantida. També hi ha la possibilitat d’adquirir el viatge sense entrada.

En el següent enllaç trobareu el programa del desplaçament i l’accés a la seva compra.

Condicions per viatjar a Lisboa

Recordem que les entrades són personals i intransferibles. Les condicions per accedir a l’estadi del Benfica venen marcades també per les restriccions sanitàries vigents al país. És per això pel que a les portes de l’Estádio da Luz, a més de comprovar que sou el titular de l’entrada (amb DNI o passaport), us prendran la temperatura i us demanaran els documents o certificats que s’exposen al programa del viatge per certificar que s’està lliure de la Covid, com pot ser el Certificat de Vacunació Covid Digital de la UE, una prova PCR negativa realitzada dins de les 72 h anteriors a la sortida, o una prova ràpida d'antígens realitzada dins de les 48 hores anteriors a la sortida.

Com puc demanar les entrades si no viatjo amb el Club?

Com a tots els partits, les entrades es podran demanar mitjançant el Portal de Tràmits. Per al partit Benfica-FC Barcelona teniu fins al diumenge 19 de setembre a les 23.59 h per fer les vostres peticions. Podeu demanar tantes entrades com necessiteu, tot i que això no implica una assignació directa d’aquestes, ja que dependrà del nombre de peticions rebudes i de les entrades disponibles. Les entrades contra el Benfica tenen un preu de 40 €.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut