El FC Barcelona ret homenatge a Toni Alonso pels seus 30 anys com a delegat del Barça B

El FC Barcelona ret homenatge a Toni Alonso pels seus 30 anys com a delegat del Barça B

El vicepresident esportiu, Rafael Yuste, i el directiu del Futbol Formatiu, Joan Soler, li han fet entrega d’una placa commemorativa i una samarreta blaugrana signada per tota la plantilla

Abans de l’inici del partit entre el Barça B i l’UE Costa Brava que es disputa a l’Estadi Johan Cruyff ha tingut lloc un petit homenatge a Toni Alonso que compleix 30 anys com a delegat del Barça B.

Just després del sorteig de camp el vicepresident esportiu, Rafael Yuste i el directiu del Futbol Formatiu, Joan Soler, li han fet una entrega d’una placa commemorativa i una samarreta blaugrana amb el nom de Toni Alonso i el número 30 al darrere signada per tota la plantilla, corresponent als anys que porta exercint el càrrec. L’acte, que també ha comptat amb la presència de la seva família, ha finalitzat amb una fotografia de família amb la plantilla i l’staff a la gespa de l’Estadi Johan Cruyff.

Toni Alonso va debutar com a delegat un 15 de setembre del 1991 en un Compostela – Barça B que va acabar en empat (1-1). Toni ha tingut els següents entrenadors: Quique Costas, Juande Ramos, Josep Maria Gonzalvo, Pere Gratacós, Pep Guardiola, Luis Enrique, Eusebio Sacristán, Jordi Vinyals, Gerard López, Garcia Pimienta i actualment, Sergi Barjuan.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut