Luuk de Jong:

Luuk de Jong: "Sempre estic a punt per marcar gols"

El nou davanter del FC Barcelona ha parlat amb TV3 i ha repassat què espera d'aquesta nova etapa i què pot aportar a l'equip

Encara no ha debutat però Luuk de Jong ja és a punt de cumplir dues setmanes a Can Barça. Arribat l'últim dia del mercat de fitxatges, el davanter neerlandès ha concedit una entrevista a TV3 on ha analitzat quin pot ser el seu rol i com el seu perfil pot encaixar a l'esquema de Ronald Koeman, que ja va entrenar-lo a la selecció nacional. 

3200x2000-Garcia_Kun
El ‘mercato’ del Barça

Respecte a què li pot aportar al Barça, de Jong ha dit que "sé que no jugaré a cada partit. Puc ser un pla B, per fer canvis tàctics. Tinc qualitats amb el cap, si necessitem pilotes a l'àrea.". A més, l'ex del Sevilla també es veu com a referència ofensiva de l'equip: "També em pot posar al davant, jugant al meu voltant com a referència per ajudar l'equip".

El neerlandès ja sap el que és marcar en esrtadis imponents i moments decisius: "Marcar gols en grans partits significa que puc aportar en aquests partits. Tant se val contra qui juguem. Puc ser perillós sempre, i sempre estic a punt per marcar gols. Puc fer-ho al Barça també".

Dues vegades màxim golejador de l'Eredivisie, Luuk de Jong va compartir vestidor amb Memphis en el PSV Eindhoven: "Espero tenir també aquesta connexió amb Memphis. És un molt bon jugador. És molt creatiu, em pot donar bones passades, centrades i també pot marcar gols".

Per últim, el nou fitxatge del Barça ha parlat de dues llegendes blaugranes. A més de reconèixer que ocupar la taquilla que Messi ha deixat lliure és un honor, també ha parlat sobre Thierry Henry, el seu gran ídol futbolístic: "No era el mateix tipus de jugador que jo, no es tracta de l'estil. Ho feia fàcil, era molt ràpid, podia marcar gols molt bonics."

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut