Xavi Porras, cinquè a la final de salt de llargada dels Jocs Paralímpics de Tòquio

Xavi Porras, cinquè a la final de salt de llargada dels Jocs Paralímpics de Tòquio

El millor salt de l'atleta del Barça ha estat de 5.93 metres en el quart intent

Xavi Porras ha finalitzat en la cinquena posició en la final de la prova de salt de llargada dels Jocs Paralímpics de Tòquio i suma un nou diploma al seu palmarès. Ho ha fet amb un salt de 5.93 metres -marca aconseguida en el quart intent dels sis-, i s'ha quedat a 22 centímetres del bronze. 

Una prova T11, categoria reservada per a atletes amb discapacitat visual gairebé total, que ha guanyat el xinès Dongdong (6.47m), seguit de l'americà Gillette (6.17m) i del francès Pallier (6.15m).

Amb 40 anys acabats de fer, els de Tòquio han estat els cinquens Jocs Olímpics de Xavi Porras, que és atleta del Barça des del curs 2005/06. Va arribar a la cita amb un salt de 6.36 metres, la seva segona millor marca personal. 

Cal recordar que, en el seu palmarès olímpic, hi destaca la medalla de bronze a triple salt de Pequín 2008, així com el quart lloc aconseguit a la capital xinesa en la prova de salt de llargada. També el cinquè lloc en triple salt i salt de llargada de Londres 2012 o el sisè lloc en longitud de Rio 2016.

 

* FOTO: ARXIU XAVI PORRAS

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut