Tot el que cal saber del sorteig de la fase de grups de la Champions 2021/22

Tot el que cal saber del sorteig de la fase de grups de la Champions 2021/22

Aquest dijous 26 d'agost, a les 18 hores i en directe a Barça TV+, es configurarà la lligueta d'una nova edició de la competició de les estrelles

Es comença a obrir el teló de la fase de grups de la Champions 2021/22. Aquest dijous 26 d'agost, la UEFA celebrarà el sorteig que determinarà els rivals del FC Barcelona en la lligueta del torneig continental. 

1. En directe per Barça TV+

La gala tindrà lloc aquest dijous 26 d'agost a les 18 hores a Istanbul i es podrà seguir en directe a través de Barça TV+.

2. Els de Koeman, en el bombo 2 

En aquest sorteig de la fase de grups 2021/22, el Barça parteix del bombo 2. L’1 està reservat per als campions de les 6 passades principals Lligues europees; més el campió de l'Europa League 2020/21, el Vila-real, i el de la Lliga de Campions anterior, el Chelsea. 

D'aquesta manera, l'elenc blaugrana com a rival del bombo 1 podrà tenir a City, Bayern, Lilla, Inter, Sporting o Chelsea. Quin prefereixes? 

Destacar que els oponents del primer equip blaugrana en aquesta fase de grups seran els mateixos que tindrà del Juvenil A a la Youth League

3. Possibles nous rivals per als culers

La lligueta 2021/22 pot escriure nous precedents europeus per als blaugranes mai relatats. Dels equips que es poden enfrontar contra el Barça, Lilla, Leipzig, Wolfsburg, Atalanta, Zenit, Malmö, Young Boys, Salzburg i Sheriff Tiraspol mai s'han batut en partit oficial contra els culers. 

4. 14-15 de setembre, la jornada 1

Aquesta fase de grups que se sortejarà aquest dijous es posarà en marxa el dimarts 14 de setembre. Les dates exactes dels partits se sabran una vegada configurada la lligueta, però aquests són les setmanes que hi haurà Champions League:

  • Jornada 1: 14 i 15 de setembre
  • Jornada 2: 28 i 29 de setembre
  • Jornada 3: 19 i 20 d’octubre
  • Jornada 4: 2 i 3 de novembre
  • Jornada 5: 23 i 24 de novembre
  • Jornada 6: 7 i 8 de desembre

5. 26a participació del Barça en la fase de grups

D’ençà que existeix la fase de grups d’aquesta competició continental, curs 1992/93, el Barça és l’equip, juntament amb el Reial Madrid, que acumula més participacions. En aquesta Champions League 2021/22 el conjunt barcelonista signarà la seva 26a presència en aquesta ronda. Solament, se n’ha perdut quatre.

6. Es coneixerà la 'Millor Jugadora de l'Any de la UEFA'

No hi ha dubte. El premi a 'Millor Jugadora de l'Any de la UEFA' serà blaugrana. Perquè les tres nominades són tres integrants del Barça Femení: Alexia Putellas, Lieke Martens i Jenni Hermoso. Solament falta saber qui aixecarà aquest guardó individual. Un reconeixement que tindrà nom i cognom en aquesta cerimònia. 

El primer triplet femení de la història del Barça no només ha fet que les culers copin les primeres posicions del premi a 'Millor Jugadora de l'Any'. I és que el tècnic d'aquell equip, Lluís Cortés, també és un dels tres candidats a guanyar el premi a 'Millor Entrenador'. A més a més, set barcelonistes, i una de les incorporacions per a aquest curs, Irene Paredes, estan nominades en els premis posicionals de la Champions League femenina. Es tracta de Sandra Paños (portera), Mapi León (defensa), Aitana Bonmatí i Alexia (migcampistes) i Caroline Graham Hansen, Jenni Hermoso i Lieke Martens (davanteres). 

Ara que ja saps tot el que cal saber del sorteig de la fase de grups de la Champions 2021/22 no te'l perdis aquest dijous 26 d'agost a través de Barça TV+.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut