Sol·licitud d’entrades per a abonats per al partit contra el Getafe

Sol·licitud d’entrades per a abonats per al partit contra el Getafe

Els socis amb abonament poden demanar la seva entrada des del dimecres dia 18 a les 10 h fins al dilluns 23 d’agost a les 21 h, i hi haurà sorteig en cas que la demanda superi la disponibilitat

El diumenge 29 d’agost el Camp Nou acollirà el partit corresponent a la tercera jornada de la Lliga que enfrontarà el FC Barcelona amb el Getafe, a partir de les 17 hores, amb un aforament novament limitat de públic.

Els socis amb abonament que vulguin assistir a aquest partit han de sol·licitar la seva entrada a través del corresponent formulari (aquí), a partir d’aquest dimecres dia 18 d’agost a les 10 h, fins al dilluns dia 23 a les 21 hores. Cada sol·licitud pot reunir un màxim de sis socis abonats, sempre que siguin de la mateixa zona de l’Estadi, i els menors de 14 anys sempre han d’assistir al partit en companyia d’un adult.

Formulari de sol·licitud en el següent enllaç:

 

Sorteig d’entrades

Si un cop tancat el termini fixat per enviar el formulari hi ha més demanda que les entrades disponibles, s’efectuarà un sorteig per determinar els socis de cada zona que podran disposar d’una entrada per a aquest partit de Lliga.

Entre les 24 i les 48 hores prèvies a l’inici del partit, els socis principals de les peticions agraciades en el sorteig rebran la comunicació del Club i les entrades electròniques amb les localitats assignades, que, sempre que sigui possible, estaran situades a la mateixa zona que els seus abonaments. Els socis amb entrada que disposin d’un abonament de pàrquing podran estacionar el seu vehicle dins del recinte del Camp Nou.

Cessió d’entrades i compensació

Les entrades no seran nominatives i es podran cedir a altres persones, sense necessitat de notificació prèvia al Club. No hi haurà registre de les persones a qui se cedeixen les entrades, però en cas de requisit sanitari, el Club podrà sol·licitar les dades de les persones que han assistit al partit.

El Club només compensarà amb la part proporcional corresponent al partit els socis abonats que han sol·licitat l’entrada i no han estat agraciats en el sorteig. L’import es determinarà a final de temporada, segons la totalitat de partits disputats, i serà descomptat en la propera renovació de l’abonament.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut