Sergi Roberto:  “Veig l'equip amb moltes ganes”

Sergi Roberto: “Veig l'equip amb moltes ganes”

El jugador de Reus i Sergiño Dest han parlat sobre la nova temporada i sobre l'inici barcelonista a la Lliga

Sergi Roberto i Sergiño Dest han pres la paraula abans de l'estrena del FC Barcelona en Lliga.

El futbolista de Reus ha concedit una entrevista al diari La Vanguardia per parlar de la plantilla culer i la presència de públic al Camp Nou. Per la seva banda, el lateral nord-americà, en una xerrada amb ESPN, ha expressat les seves ganes de començar la Lliga i d'aportar arguments ofensius a l'elenc de Koeman. 

A continuació, repassem les seves declaracions: 

L'estrena de la Lliga

Dest: "Estic molt entusiasmat per l'inici d'un nou curs. Tothom vol guanyar la Lliga. Però anirem pas a pas, i primer hem de jugar i guanyar el primer partit aquest diumenge davant la Reial Societat"

Dest: "La Reial és un rival gran per començar la Lliga. Hem de sortir al camp concentrats per guanyar els tres punts"

Sergi Roberto: "Veig la Lliga molt igualada. Tant de bo la guanyem nosaltres"

El retorn de l'afició al Camp Nou

Sergi Roberto: "Ara toca estar units, necessitem l'afició més que mai. Hem estat sense ells més d'un any. Es tracta de guanyar partits i títols i serem més forts amb ells"

Sergi Roberto: "Que ens ajudin, ens animin, la situació és difícil per a tothom. La millor manera de tirar això endavant és estar units. La Lliga comença i cal guanyar diumenge. Si ens donen el seu suport, tractarem de tornar-lo amb grans èxits"

La plantilla 2021/22

Sergi Roberto: "La plantilla és molt bona. La gent es tornarà a enganxar perquè veuran les ganes que hi ha a l'equip des del primer dia. Jo ho veig en els entrenaments, hi ha jugadors que faran un pas endavant"

Sergi Roberto: "Estan pujant jugadors amb molt talent i amb ganes. Gavi, Nico, Balde, Yusuf... S'ha de recuperar aquesta idea de la Masia, perquè és molt beneficiós Tots aquests jugadors estan donant un nivell altíssim. Li diria a la gent que s'il·lusioni amb ells, no és normal la seva resposta per l'edat que tenen""

L'equip sense Messi

Sergi Roberto: "Sense Messi, tot canvia. Tenies el millor del món i totes les jugades ofensives passaven per ell. Estem treballant sense ell ja amb altres automatismes"

Sergi Roberto: "Hem d'estar més units que mai, ser un equip més compacte amb pilota i sense, pressionar a dalt junts. Hem de fer un pas endavant, començant pels capitans, els fitxatges després i la gent jove que puja, a la qual caldrà ajudar. Tenim una plantilla molt bona. Reviso totes les de Primera i estic convençut que és la millor"

Dest: "Tots el portem al cor. És Messi. És estrany un Barça sense Messi, perquè va jugar tant de temps en aquest club, gairebé tota la seva vida. Però hem de concentrar-nos en la nova temporada"

Dest: "Tenim feina a fer, perquè amb Messi és més fàcil, és el millor jugador del món. Però crec que si juguem col·lectivament i mantenim la química alta, podem aconseguir molt"

La seva posició en el camp

Sergi Roberto: "Aquest any, en haver-hi dos laterals i per com van els entrenaments i els partits em veig més en el centre de camp. Tinc ganes de jugar aquí, però decideix l'entrenador" 

Dest: "L'any passat vaig jugar molt ofensiu i molt amunt, però depèn del sistema que juguem. Puc ajudar molt l'equip en atac, m'agrada pujar per la banda, però també córrer enrere per defensar"

2021-03-21 R. SOCIEDAD-BARCELONA 09-min
El curs passat, el lateral es va estrenar com a golejador a la Lliga contra la Reial Societat

El seu moment de forma

Sergi Roberto: "He treballat de valent tot l'estiu per arribar en les millors condicions. L'any passat tot anava bé fins al novembre, em vaig lesionar i vaig ser positiu de covid. Cal esborrar la passada temporada"

Dest: "Cada dia em focalitzo en millorar i intento estar concentrat cada minut. La meva primera temporada al Barça va ser bona, però el millor està per arribar"

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut