Velasco s’incorpora i perfila la pretemporada

Velasco s’incorpora i perfila la pretemporada

El primer equip arrencarà el 23 d’agost sense els mundialistes i disputarà un total de sis amistosos durant el mes de setembre

Jesús Velasco i Sergi Altisent, que serà el seu segon, ja s’han incorporat a la feina del dia a dia i planifiquen la pretemporada del primer equip, que serà atípic a causa de la disputa del Mundial de Lituània entre el 12 de setembre i 3 d’octubre.

La pretemporada del primer equip començarà el 23 d’agost sense els mundialistes i amb Lozano en el tram final de la recuperació de la lesió al genoll. Serà una pretemporada que serà conjunta en bona part amb el filial pels pocs efectius disponibles. Recordem que el Mundial de Lituània s’acaba el 3 d’octubre i el Barça debuta a la lliga el 9 d’octubre a la pista del Palma Futsal.

Amistosos de pretemporada

El Barça jugarà sis amistosos durant el mes de setembre. Són aquests:

  • Torneig Ripollet (del 3 al 5 setembre)

           - 4/9 Barça-Fútbol Emotion Zaragoza
           - 5/9 FS Ripollet-Barça

  • Mataró-Barça (8/9, Mataró)
  • Ribera Navarra-Barça (15/9, Tudela)
  • Palma Futsal-Barça (22/9, Palma)
  • Barça-Palma Futsal (29/9, Palau Blaugrana)

Velasco i Altisent viatgen a Andorra amb el filial

El primer entrenador Jesús Velasco participarà de l’stage amb el Barça B de Xavi Closas a Encamp (Andorra), juntament amb el segon entrenador Sergi Altisent i el preparador físic Jordi Illa. Serà entre el 15 i el 19 d’agost, just abans que comenci la pretemporada del primer equip.

mini_DSC_9465

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut