Sergi Llorca: “Tinc molta il·lusió i ganes de tornar a competir”

Sergi Llorca: “Tinc molta il·lusió i ganes de tornar a competir”

El jugador blaugrana s’està recuperant d’una lesió i a Encamp ha començat a posar-se els patins

Un cop acabada la temporada, Sergi Llorca va ser sotmès, de manera satisfactòria, a una artroscòpia de l’espatlla dreta. La intervenció es va realitzar per unes molèsties que el ‘44’ blaugrana va patir el curs passat. “He estat tot l’estiu treballant cada dia, sense vacances, per tornar el més aviat possible”, expressa Llorca en una entrevista amb Barça TV.

Acompanyat pels Serveis Mèdics del club, Llorca ha anat agafant força a l’espatlla i també s’ha desplaçat a Encamp per realitzar l’estada de pretemporada, on ha tornat a posar-se els patins. “Poder tocar els patins i una mica de bola és una alegria. Cada dia estic notant millors sensacions i espero poder tornar aviat a treballar amb el grup”.

Després del primer curs a jugador del primer equip, Llorca ara afronta una nova temporada “amb molta il·lusió i ganes de tornar a competir”. “I si és amb públic, encara millor, ja que la temporada passada el vam trobar a faltar”.

Segons el jove davanter format al planter, l’objectiu col·lectiu és “competir per tots els títols”, desitjant sempre “fer grans coses”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut