Girona - Barça B: Primera derrota de la pretemporada (2-0)

El Barça B de Sergi Barjuán ha encaixat la seva primera derrota en la pretemporada després de no poder superar al Girona en el partit disputat a La Vall (2-0)

En una nova prova de pretemporada, el conjunt de Sergi Barjuán no ha pogut superar al Girona i ha perdut per 2-0 en el partit disputat a La Vinya, encaixant d'aquesta manera la primera derrota en el quart amistós.

Primera part amb domini gironí

El conjunt de Sergi Barjuán, nou tècnic del Barça B, no s'ha pogut fer amb el control del partit i ha vist com el Girona ha estat el dominador del joc al llarg dels primers 45 minuts. Aquest domini també s'ha traslladat al marcador, doncs un penal comès per Jutglà sobre Ureña ha estat transformat per Mamadou Sylla (min 19).

Pocs minuts abans, el Barça B havia gaudit d'una ocasió per avançar-se a través de la pilota parada. Lucas de Vega ha servit un llançament de falta lateral amb perill, però la pilota s'ha acabat estavellant al pal dret de la porteria defensada per Ortolà i el gol no ha arribat. Pocs minuts després del gol gironí, Hiroke Abe ha hagut de ser substituit per molèsties físiques i Aranda ha entrat en el seu lloc.

Posteriorment, el Barça B ha pogut equilibrar el xoc, així com el Girona també ha disfrutat d'ocasions per augmentar l'avantatge, però el marcador ja no s'ha mogut fins al descans.

A la tornada dels vestidors, el Barça B ha intentat canviar la dinàmica del joc fent tres canvis: Ilias, Mika Mármol i Igor Gomes han ocupat els llocs de Mortimer, L. De Vega i Ramos Mingo. Els canvis han sorgit efecte i el conjunt blaugrana ha sortit molt intens en la pressió i fent grans combinacions en fase ofensiva, amb un Aranda molt actiu.

Els canvis han seguit produint-se en el Barça B, amb Kays Ruiz debutant en el seu retorn a l'entitat blaugrana i gaudint de 25 minuts de partit, però el Barça no ha pogut empatar i el Girona ha aprofitat per sentenciar l'amistós. Al minut 82, Tenas ha salvat una rematada amb una espectacular aturada, però Gabri ha recollit el refús per marcar el segon de la tarda i posar el 2-0 definitiu.

FITXA TÈCNICA

Girona FC: Ortolà, Diamanka (Artero, 61’), Darío (Gabri, 61’), Sanu Sáiz, Juncà, M.Sylla (Zeballos, 73’), J.Calavera, I.Kebe, Ureña, Loïc i Arnau.

Barça B: Tenas, Jutglà (Zaca, 57’), Ramos Mingo (Mika Mármol, 46’), Comas (Arnau Casas, 65’), Solà (M.N’Diaye, 65’), Casadó (Kays Ruiz, 65’), Matheus (Franck, 79’), L. De Vega (Igor Gomes, 46’), Mortimer (Ilias, 46’), Hiroki (Aranda, 23’) i Peque (Escobar, 65’).

Gols: M.Sylla (p, min 19), Gabri (min 82).

Àrbitre: Víctor García Verdura. Targeta groga a Matheus i Franck.

* Fotos: Girona FC