El FC Barcelona torna a obrir al públic la Barça Store de la T2 de l'Aeroport

El FC Barcelona torna a obrir al públic la Barça Store de la T2 de l'Aeroport

A partir de demà divendres 6 d’agost els aficionats ja podran accedir a les sis botigues gestionades 100% pel Club que van haver de tancar les seves portes a causa de la Covid-19

El FC Barcelona dóna un nou pas endavant en el seu procés de reobertura gradual dels establiments que gestiona directament a través de la societat Barça Licensing & Merchandising (BLM). Així, la Barça Store de la T2 de l’Aeroport torna a obrir al públic demà divendres 6 d’agost, després que tanqués temporalment a causa de les restriccions per la pandèmia, i ho farà seguint tots els protocols que marquen les autoritats sanitàries per a garantir la seguretat dels clients. Amb aquesta nova reobertura, totes les botigues gestionades 100% pel Club es trobaran ja en plena activitat.

Amb aquest pas endavant, la Barça Store de la T2 de l’Aeroport tornarà a estar accessible per tots els visitants els set dies de la setmana i s’ha sotmès a les adaptacions necessàries assegurar als clients una experiència 100% Barça còmoda i segura. Així, s’han instal·lat dispensadors de gel hidroalcohòlic, s’han col·locat mampares a la zona de caixes i s’afavorirà també el pagament amb targeta per ajudar a reduir el risc de transmissió de la Covid-19.

Una selecció de productes exclusius 100% Barça

Tots aquells que s’apropin a la botiga de la T2 de l’Aeroport podran trobar els productes més recents d’aquesta temporada 2021/22, com les equipacions oficials del FC Barcelona i la roba d’entrenament. A més, també estarà disponible una selecció de les col·leccions exclusives 100% Barça, entre les quals, l’última col·lecció càpsula ‘Color Block’, inspirada en l’art urbà de Brooklyn i amb un toc retro, la col·lecció càpsula ‘Tape’, inspirada en l’estètica sport anglesa dels anys 90 i altres col·leccions com la ‘Organic Cotton Collection’ per dona i nen o la col·lecció ‘Gallina de Piel’.

El FC Barcelona té en l’actualitat sis stores oficials gestionats al 100% pel Club, la Barça Store del Camp Nou, la botiga de Canaletes, la del Passeig de Gràcia, la de La Roca Village, la de la TI de l’Aeroport Pau Casals i des d’ara la de la T2, totes ja obertes de nou al públic.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut