La Barça Store de Canaletes es reobre al públic

La Barça Store de Canaletes es reobre al públic

La botiga, tancada durant gairebé un any per la pandèmia, torna a les seves portes aquest divendres 30 de juliol amb tots els protocols sanitaris per garantir la seguretat dels clients

El FC Barcelona continua amb la reobertura gradual dels establiments que gestiona directament per mitjà de la societat Barça Licensing & Merchandising (BLM), i en el marc d’aquest procés, la Barça Store de Canaletes tornarà a obrir les seves portes al públic demà divendres 30 de juliol, després de romandre gairebé un any tancada arran de la pandèmia. L’establiment seguirà tots els protocols que marquen les autoritats sanitàries per a garantir la seguretat dels clients, sumant-se així també a la recent tornada a l’activitat de la botiga del Camp Nou.

Amb un horari d’obertura de 10.00 a 21.00 hores, el punt de venda situat en una de les zones més emblemàtiques de Barcelona, oferirà les màximes garanties sanitàries, limitant l’aforament al 70% tal com estableix la normativa i seguint els protocols marcats. Així mateix, de moment, només es podrà accedir a dues de les tres plantes del recinte: la planta 0, on es poden trobar els productes per a home i dona, i la planta -1, reservada als petits culers. 

La botiga s’ha sotmès a les adaptacions necessàries per a fer còmoda i segura la visita dels clients. En aquest sentit, s’han instal·lat dispensadors de gel hidroalcohòlic, s’ha redistribuït el mobiliari per facilitar el moviment de les persones, s’han col·locat mampares a la zona de caixes i, a més, s’afavorirà el pagament amb targeta per ajudar a reduir el risc de transmissió de la Covid-19. 

També s’han preparat diferents infografies i elements visuals situats en diferents punts de l’establiment per tal que els clients tinguin en compte les mesures de què disposen i que han de complir. Així, es recomanarà l’ús de l’escala per a anar d’una planta a l’altra, mentre que es limitarà l’ús de l’ascensor a una persona cada viatge, establint l’ús preferent per a persones amb mobilitat reduïda. 

Una experiència 100% Barça 

Les mesures de seguretat es combinaran amb la possibilitat de gaudir d’una experiència 100% Barça. Tant és així que els visitants que vagin a la Barça Store de Canaletes podran trobar les equipacions oficials ja disponibles d’aquesta temporada 2021/22 dels equips del FC Barcelona, la roba d’entrenament i també col·leccions exclusives 100% Barça, únicament disponibles en els punts de venda gestionats directament pel Club. Així, trobaran l’última col·lecció càpsula ‘Color Block’, inspirada en l’art urbà de Brooklyn combinat amb un toc retro, la col·lecció càpsula ‘Tape’, inspirada en l’estètica sport anglesa dels anys 90 i altres col·leccions com la ‘Organic Cotton Collection’ per a dona i nen o la col·lecció ‘Gallina de Piel’. 

La Barça Store de Canaletes amplia la llista de botigues oficials del Club reobertes, en què ja figuren la de la Roca Village, la de la T1 de l’Aeroport, la del Passeig de Gràcia, i la Barça Store del Camp Nou. Un altre establiment que també es preveu que recuperi l’activitat ben aviat és el de la T2 de l’Aeroport.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut