Joan Laporta inaugura l’exposició ‘Barça The Exhibition’

Joan Laporta inaugura l’exposició ‘Barça The Exhibition’

La mostra ofereix un recorregut per la història del club blaugrana amb experiències interactives com viure un dia de partit al Camp Nou gràcies a l’última tecnologia immersiva

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, va inaugurar el diumenge l’exposició ‘Barça The Exhibition’ a Israel, on va agrair el suport dels aficionats i destacar que el Barça és un Club obert al món, que creu en l’esport com una eina molt potent per establir ponts entre les persones i crear un món millor.  

Per part del FC Barcelona va assistir també a l’acte el vicepresident del Club, Juli Guiu, juntament amb una representació dels Barça Legends, que es troben a Israel per jugar el Clàssic contra el Reial Madrid Leyendas, el proper dimarts 20 de juliol. Entre ells, van estar presents Javier Saviola, Jon Andoni Goikoetxea, Guillermo Amor, Gaizka Mendieta i Jesús Mariano Angoy. També hi va participar Jordi Cruyff. 

WhatsApp Image 2021-07-19 at 08.14.22

Així mateix, l’esdeveniment, que es va celebrar al Holon Toto Hall, l’estadi que allotja l’exposició fins el proper 31 d’agost, situat al sud de Tel Aviv,  va comptar amb la presència del ministre de Cooperació Regional, Esawi Frej, l’alcalde de la ciutat d’Holon, Motti Sasson,  l’ambaixador d’Espanya a Israel, Manuel Gómez-Acebo, i amb importants rostres del món de la cultura i de l’espectacle del país. 

El president Laporta va participar en la cerimònia del ‘tall de cinta’ per inaugurar oficialment la mostra i es va dirigir als assistents amb un discurs en què va destacar que “és un gran honor” saber que el Barça és el Club europeu que té més fans a Israel.

“El Barça es un club obert al món. És un club global que pertany al món”, va destacar Laporta durant la seva intervenció. I també va posar de relleu que el FC Barcelona és un Club que “promou i defensa la llibertat, la democràcia i la pau, així com la igualtat i la fraternitat entre les persones, i que creu en l’esport com una eina capa d’establir ponts i crear un mon millor”.

El president també va recòrrerles nou sales de la exposició, i va tenir l’oportunitat de viure en primera persona les diferents experiències interactives i immersives que proposa la mostra, entre elles un espai envolupant 360º que ofereix al visitant la il·lusió d’estar a peu de camp a l’Estadi.

Israel és un dels països més avançats pel que fa a nivells de vacunació de la seva població contra la Covid-19. En aquest context, i a causa del gran seguiment que hi ha al país del futbol i del Barça, el Club ha apostat perquè aquesta sigui la primera etapa d’una gira que portarà després l’exposició per diferents diferents països d’Orient Mitjà i Àsia.

Una experiència 100% Barça

Barça, The Exhibition és una experiència dissenyada utilitzant les tecnologies més avançades per atreure els seguidors Culers i els apassionats pel futbol a tot el món.  A través d'una visita audioguiada, que evoca una conversa entre un avi i el seu net, el visitant podrà descobrir les gestes esportives de l'equip i conèixer en primera persona el seu estil de joc.

També tindrà l’oportunitat de participar activament en jocs interactius situats en la zona Play Barça i accedir al Making History, el saló de la fama, on podrà admirar trofeus, i pilotes d'or, així com articles usats i signats per diferents llegendes blaugrana. Un espai creat en col·laboració amb el Museu del Barça.

WhatsApp Image 2021-07-19 at 08.36.51

La Masia, centre formatiu en el joc i els valors del Club, també té el seu propi espai en aquesta exposició, per apropar l’estil de joc blaugrana i els seus valors al visitant. Així mateix, l’exposició compta amb un espai futurista que mostra les iniciatives posades en marxa pel Club en l'àmbit de la I+D, entre les quals destaca el Barça Innovation Hub (BIHUB), la plataforma de coneixement recerca i innovació esportiva destinat a millorar el rendiment dels esportistes i a crear productes i serveis que beneficiïn no sols el Club, sinó a la indùstria de l’esport i a la societat en general. Per últim, 'Barça The Exhibition' inclou una botiga oficial del Barça, amb un ampli ventall d'articles de marxandatge i retail del Club, a més de col·leccions exclusives.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut