El FC Barcelona viatja a Israel per inaugurar l'exposició 'Barça The Exhibition' i jugar amb els Legends el Clàssic contra el Madrid

El FC Barcelona viatja a Israel per inaugurar l'exposició 'Barça The Exhibition' i jugar amb els Legends el Clàssic contra el Madrid

El president Joan Laporta, juntament amb altres membres de la directiva, participarà en  la presentació dels dos esdeveniments, que se celebraran entre el 18 i el 20 de juliol a Holon i Tel Aviv

El FC Barcelona celebrarà entre el 18 i el 20 de juliol dos esdeveniments assenyalats en el calendari culer per aquest estiu com són la inauguració de l’exposició ‘Barça The Exhibition’ i el Clàssic entre els Barça Legends i el Reial Madrid Leyendas. Ho farà a Israel, un dels països més avançats pel que fa als nivells de vacunació de la seva població i que, a principis de juny tornava poc a poc a la normalitat pre-pandèmia, tot i que en els últims dies les autoritats sanitàries han optat per tornar a introduir diferents mesures de prevenció, com pot ser l’ús de mascaretes en interiors.

En el marc d’aquests dos esdeveniments, el president Joan Laporta, acompanyat per Juli Guiu, vicepresident del Cub, viatjarà a Israel per prendre part en els actes de presentació de la mostra i del que serà el primer partit que disputen els Barça Legends des de que la propagació de la pandèmia de la Covid-19 obligués a aturar els esdeveniments esportius la temporada 2019/20.

Així, el president participarà en l’acte d’inauguració oficial de ‘Barça The Exhibition’, que tindrà lloc el dia 18 al Holon Toto Hall, just al sud de Tel Aviv. Aquest espai allotjarà l’estrena mundial  d’aquesta mostra itinerant, que està previst que recorri diferents països del món en els propers mesos.

En l’acte de presentació del diumenge 18, també està previst que visitin l’exposició blaugrana diferents jugadors dels Barça Legends que participaran en el Clàssic, en el marc d’un esdeveniment al que també assistiran rostres coneguts del món de l’espectacle del país.

Fidel al seu objectiu d’acostar el Club als seus seguidors a tot el món, el Barça aposta per combinar en aquesta exposició una sèrie d’experiències interactives amb l’ús de la tecnologia immersiva més avançada, perquè el visitant gaudeixi d’un recorregut únic a través de la història blaugrana.

Produïda pel FC Barcelona en col·laboració amb l’empresa d’esdeveniments i entreteniment Proactiv, Barça The Exhibition compta amb un total de nou sales. En elles, el visitant podrà descobrir a través d'una visita audioguiada que evoca una conversa entre un avi i el seu net, les gestes esportives de l'equip, conèixer el seu estil de joc i viure  en primera persona la il·lusió d’estar a peu de camp a l’Estadi, gràcies a un espai envolupant 360º.

Entre d’altres, els aficionats Culers també podran participar activament en jocs interactius situats en la zona Play Barça i accedir al Making History, el saló de la fama, on podran admirar trofeus, i pilotes d'or, així com articles usats i signats per diferents llegendes blaugrana. Un espai creat en col·laboració amb el Museu del Barça.

Els Legends del Barça tornen amb un ‘Clàssic’

Un dia després de la inauguració de ‘Barça The Exhibition’, la comitiva blaugrana participarà en el Gala Dinner organitzat amb motiu del partit que disputaran els Barça Legends contra el Reial Madrid Leyendas, i que comptarà amb jugadors com Ronaldinho, Rivaldo i Deco. Un enfrontament en què l’entrenador dels Legends, Chapi Ferrer, podrà comptar també amb noms destacats com Jon Andoni Goikoetxea, Miquel ‘Nanu’ Soler, Guillermo Amor, Gaizka Mendieta, Javier Saviola, Ronald de Boer, Juan Carlos Rodríguez, Frédéric Déhu, Samuel Okunowo , Jofre Mateu, Daniel Tortolero, Juan Pablo Sorín, Francisco Javier Doz Guzmán, Oscar Arpon i Jesús Mariano Angoy.

Així mateix, durant la seva estada a Israel els Legends també realitzaran una sessió d’entrenament el dilluns al matí, i en acabar està previst que participin en una trobada amb les penyes blaugrana de Tel Aviv i Nazaret.

Partit disponible a través dels canals Barça

‘El Clàssic’ dels Legends del día 20 de juliol es podrà seguir en directe pel canal de televisió Barça TV, en la plataforma de streaming del Club Barça TV+, on estarà també disponible sota demanda.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut