Zacarías Ghailán, blaugrana fins al 2024

Zacarías Ghailán, blaugrana fins al 2024

El davanter culer que ha finalitzat etapa juvenil continuarà vinculat al Club fins al 30 de juny del 2024 amb una clàusula de rescissió de 50 milions d’euros mentre sigui jugador del Barça B i de 100 milions en cas de pujar al primer equip

El jugador Zacarías Ghailán ha arribat a un acord amb el FC Barcelona per a la renovació del seu contracte amb el Club per tres temporades, fins al 30 de juny del 2024, més dues opcionals. El jugador ha signat el seu nou contracte aquest dimecres al migdia en un acte amb el president Joan Laporta, el directiu responsable del futbol formatiu, Joan Soler, el president del Barça B, Jordi Casals, i el director del futbol formatiu, José Ramón Alexanco.  La clàusula de rescissió del jugador serà de 50 milions d’euros mentre sigui jugador del Barça B i de 100 milions enn cas de pujar al primer equip.

Zacarías Ghailán, nascut el 28 de juny del 2002, va arribar al FC Barcelona a l’edat de 14 anys en etapa cadet procedent de la Damm. Va començar al Cadet B de Cristian Catena el curs 2016/17, i va seguir la seva formació al Cadet A de Franc Artiga la següent temporada (2017/18). El curs 2018/19 va pujar al Juvenil B amb Artiga també com a tècnic, mentre que la 2019/20 va tenir Óscar López com a tècnic, tot i que sent jugador del Juvenil B, ja va debutar i marcar amb el Juvenil A demostrant la seva qualitat.

3200x2000-renovac-Zacarias

La temporada passada va haver de recuperar-se la primera volta d’una lesió, però es va poder recuperar per disputar el tram decisiu del curs d’una temporada en què el Juvenil A va començar amb Franc Artiga a la banqueta, i la va finalitzar amb Sergi Milà, sent campió de Lliga i subcampió de la Copa de Campions. Ara, Zacarías formarà part de la plantilla del Barça B de Sergi Barjuan, un pas més a la seva carrera futbolística.

El davanter marroquí és un extrem ràpid, hàbil i amb desequilibri que es pot adaptar a les dues bandes d’atac amb capacitat golejadora.

Zacarías és internacional amb la selecció del Marroc sub-20, amb qui va disputar la Copa d’Àfrica sub-20 el passat mes de gener caient als quarts de final als penals després d’empatar al final dels 120 minuts davant Tunísia (0-0, 1-4 p).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut