Messi, en l'onze d'estrelles de la Copa Amèrica

Messi, en l'onze d'estrelles de la Copa Amèrica

L'astre argentí, flamant campió d'Amèrica, ha estat seleccionat dins de l'onze més destacat del torneig

Lionel Messi segueix acumulant reconeixements. Després d'haver aixecat per fi la Copa Amèrica amb la selecció argentina i d'haver rebut el premi al millor jugador del torneig, el '10' també forma part de l'onze ideal que ha anunciat avui la Conmebol.

El crack blaugrana lidera una alineació amb marcat protagonista argentí, doncs l'albiceleste, guanyadora de la 15ª Copa Amèrica de la seva història a Maracanà, aporta quatre jugadors a l'onze ideal, un per línia. Brasil, amb tres, i Equador, Colòmbia, Perú i Xile, amb un jugador de cada selecció, completen l'equip.

MEssi

Un campionat per a la història

Lionel Messi ha realitzat una Copa Amèrica que difícilment s'esborrarà de la memòria dels aficionats argentins o dels amants del futbol. Líder i capità de la selecció campiona, lidera gran part de les estadístiques individuals del torneig, fet que l'ha permès consagrar-se com a millor jugador de la competició. Líder golejador, màxim assistent i jugador que més passades clau i regats amb èxit ha realitzat, entre d'altres registres que també domina, Messi ha estat el rei indiscutible d'aquesta Copa Amèrica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut