Acord amb el Getafe CF per al traspàs de Carles Aleñá

Acord amb el Getafe CF per al traspàs de Carles Aleñá

El FC Barcelona es reserva un 50% d'una futura venda del jugador, una opció de recompra i el dret de tempteig sobre qualsevol oferta que rebi el conjunt madrileny

El FC Barcelona i el Getafe CF han arribat a un acord per al traspàs de Carles Aleñá. El club blaugrana es reserva un 50% d'una futura venda del jugador, una opció de recompra i el dret de tempteig sobre qualsevol oferta que rebi el conjunt madrileny.

El FC Barcelona expressa públicament el seu agraïment a Carles Aleñá pel seu compromís i la seva dedicació i li desitja molta sort i èxits en el futur.

43 partits com a blaugrana

El migcampista ha disputat 43 partits amb el primer equip blaugrana, aconseguint marcar tres dianes. Carles Aleñá es va formar a la Masia i va debutar amb el primer equip la temporada 2016/17, en un duel contra l’Hèrcules a la Copa del Rei. De fet, va marcar l’únic gol blaugrana.

 

Després d’alternar el primer equip i el filial culer durant dues temporades, el curs 2018/19 va convertir-se en jugador del primer equip. Al mercat d’hivern de la temporada 2019/20 Aleñá va marxar cedit al Betis, on va jugar 19 partits i va marcar un gol. Després de jugar mig curs al Barça, al mercat d’hivern 2020/21 Carles Aleñá va marxar cedit al Getafe CF, on ha jugat fins al finals d’aquest darrer curs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut