Konrad:

Konrad: "Sempre portaré l'escut del Barça gravat al meu pit"

El jugador del planter blaugrana s'ha acomiadat del Club recalcant que "allà on vagi compartiré els valors que el Barça amb tant d'afecte i dedicació m'ha inculcat"

Konrad De la Fuente deixa el Barça després de vuit anys a les categories inferiors i posa rumb a l'Olympique de Marsella. El jove extrem ha volgut dedicar unes paraules a les seves xarxes socials al què ha estat el seu Club des del 2013, i tot seguit repassem el més destacat.

Konrad recorda a tots els culers amb els quals ha coincidit: "Vull agrair-li al Barça el feliç que m'han fet durant tots aquests anys, però sobretot vull agrair-ho a tots els meus companys amb el que he compartit vestidor, i a totes les persones amb les que he coincidit, vosaltres sou la veritable identitat d'aquest Club".

A més, el jove nord-americà recalca els valors que ha après a La Masia: "Us prometo que sempre portaré l'escut gravat al meu pit, i que allà on vagi compartiré els valors que el Barça amb tant d'afecte i dedicació m'ha inculcat. Espero que els nostres camins es tornin a creuar algun dia, estic eternament agraït".

Aquí pots llegir el post complet:

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut