Els Legends del Barça tornen amb un Clàssic contra el Reial Madrid a Israel

Els Legends del Barça tornen amb un Clàssic contra el Reial Madrid a Israel

El partit es disputarà el 20 de juliol a Tel Aviv i serà el primer enfrontament per als blaugranes després de l’aturada que va suposar la pandèmia en la celebració d’esdeveniments esportius. El partit comptarà amb jugadors com Ronaldinho, Rivaldo i Deco

Els Barça Legends tornen a l’activitat amb un partit molt atractiu, tot un clàssic del futbol espanyol contra el Reial Madrid, que es disputarà el dimarts 20 de juliol a les 19.30 h (CET) a la ciutat de Tel Aviv. D’aquesta manera, ‘El Clàssic’ arriba a Israel i se celebrarà al Bloomfield Stadium, que compta amb una capacitat de 29.400 localitats.

Per als homes de Chapi Ferrer aquest serà el primer partit després que la propagació de la pandèmia de la Covid-19 obligués a aturar els esdeveniments esportius la temporada 2019/20. En aquest enfrontament, Ferrer podrà comptar amb noms destacats com són els de Ronaldinho, Rivaldo o Deco, així com amb Jon Andoni Goikoetxea, Miquel ‘Nanu’ Soler, Guillermo Amor,  Gaizka Mendieta, Javier Saviola, Ronald de Boer, Juan Carlos Rodríguez, Frédéric Déhu, Samuel Okunowo i Jesús Mariano Angoy.

Els últims partits disputats pel Barça Legends abans de l’inici de la pandèmia van tenir lloc a Colòmbia, on l’1 de març del 2020 els homes de Chapi Ferrer es van enfrontar a l’Estadi Pascual Guerrero de Cali a una selecció de llegendes del Deportivo i l’Amèrica de Cali, mentre que el 5 de març van jugar a l’Estadi Nemesio Camacho de Bogotà contra els Colombia Legends. La temporada 2019/20 l’equip també va disputar un quadrangular que es va celebrar a Sao Paulo el 15 de desembre del 2019, en què van participar també el Sao Paulo, el Borussia Dortmund i el Bayern de Munic.

Partit disponible a través dels canals Barça

‘El Clàssic’ dels Legends es podrà seguir en directe pel canal de televisió Barça TV, en la plataforma de streaming del Club Barça TV+, on estarà també disponible sota demanda.

El partit dels Barça Legends coincidirà a Israel amb l’exposició ‘Barça, The Exhibition’, que s’estrenarà a nivell mundial a Tel Aviv aquest juliol i es podrà visitar fins a l’agost, i que ofereix un recorregut per la història del club blaugrana amb experiències interactives com viure un dia de partit al Camp Nou gràcies a l’última tecnologia immersiva. 

Què són els Barça Legends? 

Els Barça Legends són el resultat d’un programa del FC Barcelona que té com a objectiu posar en valor la figura dels futbolistes que han vestit la samarreta del Club. El projecte té la voluntat de contribuir a la globalització de la marca Barça i els seus valors a través dels exjugadors, així com rendibilitzar la carrera dels esportistes més enllà de la seva retirada professional. Aquesta iniciativa preveu la disputa de diversos partits i l’organització d’esdeveniments paral·lels en diferents llocs del món.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut