L’Infantil es proclama campió d’Espanya

L’Infantil es proclama campió d’Espanya

El conjunt blaugrana s’imposa a Riazor i l’equip junior aconsegueix la medalla de bronze a Coslada

Els equips d’hoquei formatiu han tancat la temporada 2020/21 amb dues bones notícies als Campionats d’Espanya: la primera posició de l’equip Infantil i la medalla de bronze del Junior.

Ambdós equips van ser sots-campions als Campionats de Catalunya, mentre que l’Aleví i el Juvenil van arribar als quarts de final d’una competició catalana sense marge d’error. Els dos filials també han acabat el curs amb una molt bona nota: el Barça B va aconseguir una meritòria cinquena posició a OK Plata i el Barça C, invicte durant les fases regulars de Nacional Catalana, va finalitzar en tercera posició després del play-off d’ascens.

Campionats a La Corunya i a Coslada

L’equip Infantil entrenat per Guillem Pérez ha aconseguit el campionat disputat a Riazor entre el 24 i el 27 de juny. A la fase de grups, van imposar-se davant l’Alcobendas (4-1), van empatar contra el Dominicos (4-4) i van golejar al Rochapea (0-8). A la semifinal van superar el Compañía de María i, a la repetició de la final catalana, van imposar-se per la mínima contra l’Olot (1-0).

Els Junior entrenats per Ivan Sanz van aconseguir la medalla de bronze al campionat estatal celebrat a la localitat madrilenya de Coslada. Van iniciar el campionat superant el Rochapea (0-10), perdent davant el Rivas (1-3) i aconseguint l’accés a semifinals davant el Compañía de María (2-6). A semifinals, repetint la final del Campionat de Catalunya, van caure davant l’Igualada (5-2) i, en el duel pel tercer lloc, van aconseguir una ajustada victòria davant l’Alcodiam.

Amb aquests resultats, l’hoquei formatiu blaugrana acaba una temporada marcada per la pandèmia del coronavirus, que ha impossibilitat entrenar i competir de forma regular durant un bon tram del curs.

Foto: Manu Boutureira / RFEP

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut