14 anys de la presentació de Thierry Henry

14 anys de la presentació de Thierry Henry

L'astre francès va ser presentar al Camp Nou el 25 de juny de 2007 davant de més de 30.000 persones

El 25 de juny del 2007, ara fa 14 anys, va tenir lloc sobre la gespa del Camp Nou unes de les presentacions més esperades: Thierry Henry. Més de 30.000 persones es van reunir a l'estadi per donar la benvinguda a l'internacional francès, considerat com un dels millors jugadors del món. Amb el '14' a l'esquena, Henry va agrair la presència del públic que volia rebre'l: "No deixa de sorprendre'm veure tanta gent, tanta expectació, és per aquestes coses pel que entenc que el Barça és més que un club".

Després de la Champions aixecada a París l'any 2006, el FC Barcelona volia fer un nou pas endavant i va centrar els seus objectius en Thierry Henry, qui precisament havia estat el rival en la final de Saint Denis. Arsenal i Barça es van entendre i Henry, a canvi de 24 millons d'euros, va acabar aterrant a Barcelona per emprendre una nova etapa en la seva brillant carrera professional. Després d'haver guanyat gairebé tots els títols, arribava al Barça amb 29 anys i en una etapa de maduresa.

Durant la seva estada al FC Barcelona, Henry va disputar 121 partits, anotant 49 gols i repartint 27 assistències. A més, va ser protagonista de l'inici d'una època daurada i va aixecar set títols en tres temporades, aconseguint dues Lligues, una Copa del Rey, una Champions League, una Supercopa d'Espanya, una Supercopa d'Europa i un Mundial de Clubs, sent peça clau en la consecució del sextet.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut