L'Argentina de Messi empata davant Colòmbia

En el partit classificatori per al Mundial al capità barcelonista se li resisteix el gol

Messi no ha pogut desfer l'empat final davant Colòmbia (2-2). L'astre del FC Barcelona ha tingut oportunitats per donar la victòria a l'Albiceleste, però no ha batut un inspirat Ospina.

En el Metropolitano Roberto Meléndez de Barranquilla, el combinat d'Scaloni s'ha deixat remuntar un 2-0 favorable. Amb Messi sobre el camp durant els 90 minuts de joc, i sense la participació del Kun Agüero, Argentina ha assolit un empat en el partit classificatori per al Mundial del 2022 a Qatar.

En aquestes eliminatòries sud-americanes, la selecció blanc-i-blava ocupa la segona posició de la taula, amb 12 punts. Sis unitats menys que el líder, el Brasil d'Emerson. La nova incorporació barcelonista per al lateral dret no ha tingut cap minut en el triomf de la Canarinha davant Paraguai (0-2).

Araujo tampoc ha tingut minuts en l'empat a zero d'Uruguai davant Veneçuela. La selecció del central blaugrana ocupa la quarta plaça d'aquestes eliminatòries que donen accés a la pròxima cita mundialista. Ara, de moment, queden aparcades aquestes eliminatòries, ja que el 13 de juny arrenca la Copa Amèrica.