Obertura de les altes de socis

Obertura de les altes de socis

Tots aquells aficionats que ho desitgin ja es poden fer socis del Club sense cap restricció, de manera presencial a l’OAB amb cita prèvia

La Junta Directiva ha acordat engegar una nova campanya de captació de socis i sòcies amb l’objectiu de fer possible que qualsevol seguidor o seguidora del FC Barcelona pugui assolir aquesta condició, sense cap mena de restricció.

A partir d’aquest moments, tots aquells aficionats que ho desitgin es podran fer socis del Club sense cap tipus de requisit i de manera presencial a l’Oficina d'Atenció al Barcelonista (de dilluns a divendres de 9 a 15 hores, amb sol·licitud de cita prèvia aquí).

De la mateixa manera, tots aquells que disposen del carnet de compromís, seran informats properament que passaran a ser donats d’alta com a socis del FC Barcelona.

En aquesta nova etapa, la Junta vol donar resposta als anhels de molts i moltes barcelonistes que, fins ara, no podien fer-se socis de l’Entitat a causa dels obstacles que els ho impedien i, alhora, convertir-se en el club amb més sòcies i socis del món.

Eliminació de requisits

Fins ara, només podien ser socis o sòcies del FC Barcelona aquelles persones que tinguessin un parentiu de primer o segon grau amb un soci o sòcia; les que, amb anterioritat, ja ho haguessin estat durant dos anys consecutius; les que tinguessin una antiguitat de tres anys com a penyistes, o que tinguessin el carnet de compromís durant aquest mateix període.
 
Tots aquests requisits s’eliminen a partir d’ara, en funció dels principis democràtics i d’universalitat.

Es tracta de liberalitzar l’entrada de socis i sòcies al Club, fent possible que també ho puguin ser, de manera efectiva, totes aquelles persones que s’estimen el Barça arreu del món. Per això, la Junta Directiva sotmetrà a l’Assemblea de Socis Compromissaris una proposta de modificació dels Estatuts del Club que prevegi l’opció de poder-se donar d’alta com a soci o sòcia de manera digital.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut