Messi, protagonista en l’empat de l’Argentina contra Xile

Messi, protagonista en l’empat de l’Argentina contra Xile

El davanter del Barça ha marcat l’únic gol de la albiceleste i ha estat el jugador més perillós de l’enfrontament

Argentina ha empatat 1-1 contra la Xile dels exblaugranes Alexis Sánchez i Claudio Bravo. Un partit corresponent a la setena jornada de les eliminatòries per al Mundial de Qatar de 2022, jugat al Santiago del Estero (Argentina), i que permet a la selecció albiceleste seguir invicte, amb 11 punts, per darrera del Brasil. 

Tot plegat amb un partit amb dos protagonistes: Leo Messi, el jugador més perillós de l’Argentina, i Claudio Bravo, amb intervencions clau a la porteria de Xile.

I és que l’astre argentí ha marcat el primer gol de l’enfrontament, amb un penal transformat i dedicat a Diego Armando Maradona (min 24), tot i que ràpidament Alexis Sánchez ha fet l’empat que resultaria decisiu (min 35). Perquè l’aparició de Claudio Bravo ha estat determinant, amb un total de sis aturades (cap porter havia fet tantes intervencions en les actuals eliminatòries sud-americanes). Una de les més importants, en un llançament de falta picat per Messi.

Amb aquets empat, ara la propera setmana l’Argentina visitarà Colòmbia.

L’Uruguai d’Araujo no passa de l’empat a 0

Abans, una altra selecció amb representació blaugrana en aquesta setena jornada de les eliminatòries sud-americanes ha saltat sobre la gespa per disputar el seu partit. Es tracta de l’Uruguai d’Araujo, que no ha pogut passar de l’empat a 0 contra Paraguai.

El jove central del Barça, però, no ha participat en aquest enfrontament, sense gaires ocasions de gol. 

L’Uruguai, que acumula 7 punts, jugarà la propera setmana contra Veneçuela.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut