Dia intens a Madrid per preparar la gran final!

Dia intens a Madrid per preparar la gran final!

El Barça Femení ha viatjat, s’ha entrenat i ha participat en diversos actes abans de la final de Copa de la Reina amb el Llevant de diumenge

El Barça Femení ja és a Madrid, on aquest diumenge afrontarà la final de la Copa de la Reina davant del Llevant. L’equip s’hi ha desplaçat en avió a primera hora d’aquest dissabte, amb totes les futbolistes excepte les lesionades Caroline Graham Hansen i Andrea Falcón, que s’incorporaran diumenge a l’expedició.

Una vegada a Madrid, el conjunt blaugrana ha dinat i tot seguit l’entrenador Lluís Cortés i les capitanes Marta Torrejón i Patri Guijarro han portat a terme la roda de premsa oficial prèvia a la Ciudad del Futbol de Las Rozas.

A continuació, a les mateixes instal·lacions de la RFEF, les ja campiones de Lliga i de la Champions League han realitzat l’últim assaig. Cal recordar que la final entre el Barça i Llevant serà diumenge a l’estadi municipal de Butarque, a Leganés (20h).

Precisament, el trofeu ha aparegut sobre la mateixa gespa del camp d’entrenament al final de la sessió. S’hi ha fotografiat els dos entrenadors, Lluís Cortés i María Pry, i les capitanes Vicky Losada i María Alharilla. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut