Comença la vacunació contra la Covid-19 al Camp Nou

Comença la vacunació contra la Covid-19 al Camp Nou

El nou punt d’immunització, que es troba a la Sala Berlín, ha obert les seves portes i estarà operatiu els matins de dilluns a divendres durant les properes tres setmanes

Aquest dijous ha obert el nou punt de vacunació ‘Sala Berlín-Camp Nou FC Barcelona’, l’espai que ha ofert el Club al Departament de Salut per ampliar els punts d’immunització massiva contra la Covid-19. Des de dues hores abans de l’horari d’obertura, moltes persones amb cita ja feien cua davant de la porta 68 de l’Estadi, on es troba la Sala Berlín, mantenint sempre la distància de seguretat i els protocols sanitaris pertinents.

L’espai, que estarà obert durant les properes tres setmanes, disposa de 4 boxes de vacunació i té la capacitat d’administrar 2.500 dosis setmanals, en horari de matins de dilluns a divendres.

Les persones que arribin a l’Estadi a peu accediran per l'accés 2. Un cop allà es dirigiran cap a la zona de portes 77/78/79 per entrar a la Sala Berlín a través del Pàrquing G. El personal del Club indicarà el recorregut. També es manté obert l'accés 20, tot i que es redirigirà els vianants fins a la zona de l'antiga Masia per tal d'entrar a la sala Berlín a través del mateix punt abans esmentat. 

Per la seva banda, les persones que arribin a l’Estadi amb vehicle hauran d'accedir per l'accés 1 i aparcaran al pàrquing de la Masia. Posteriorment, es dirigiran a peu cap a la zona de portes 77/78/79. El personal els indicarà el camí cap a la sala Berlín.

L’horari d’apertura dels accessos és a les 7:45 hores.

Un punt emblemàtic

La coordinació assistencial del punt de vacunació és a càrrec de l’Hospital Clínic, que hi aporta el personal d’infermeria, i també del Consorci d’Atenció Primària de Salut Barcelona Esquerra (CAPSBE) i del CAP Sarrià, que hi aporten els professionals administratius per al registre i l’atenció al ciutadà.

L’obertura d’aquest espai és fruit de l’acord establert el mes de març passat entre la Conselleria de Salut i el Futbol Club Barcelona amb l’objectiu de tenir un punt emblemàtic que serveixi perquè la ciutadania es conscienciï sobre la necessitat de vacunar-se contra la Covid-19.

Declaracions d’Elena Fort, vicepresidenta institucional i portaveu del FC Barcelona

“El Barça és ‘Més que un club’ i el que estem fent és exercir aquest vessant. La vinculació amb la gent i les institucions, en un moment com l’actual, és molt important, amb una pandèmia molt dura, amb molta crisi, gent als hospitals i problemàtiques socials.  

El Barça vol estar al costat de la gent i del país i pot ajudar a fer entendre tothom que és necessari vacunar-se, que la vacuna és la llum al final del túnel i que, per tant, aquest partit el guanyarem entre tots”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut