Així hem viscut tota la Final Four de l'Eurolliga de bàsquet

Segueix en directe tots els detalls dels de Saras a la Final Four de Colònia

Diumenge, 30 de maig

23.00 hores: Donem per acabat aquest minut a minut des de Colònia. Gràcies per seguir-nos tots aquests dies i fins la propera. Força Barça!

22.55 hores. L'equip tornarà aquesta mateixa nit a Barcelona. Per sort o per desgràcia, això no s'atura. El proper dimarts 1, a les 22 hores, tret de sortida al play-off de la Lliga ACB contra la 'Penya'

22.50 hores: Dolorosa derrota del Barça, que ha arrencat amb bon peu la final... però que a partir del segon quart ha començat a patir en defensa. Larkin i Micic han acabat decidint el títol

Final: El Barça cau en la gran final de Colònia i haurà d'esperar per aixecar la seva 3a Eurolliga. Anadolu Efes, campió d'Europa gràcies a la victòria per 81-86

Minut 38: Queda un minut i 20 segons i tot segueix igual. Perd el Barça de cinc: 76-81

Minut 37: Torna a agafar avantatge Anadolu Efes. Perd el Barça 74-79. Temps mort a falta de dos minuts i mig

Minut 35: Empata el Barça!!! Triple de Davies i ara cistella de Mirotic. Empat a 69! Som-hi!

Minut 34: Queden sis minuts i segueix la igualtat: 64-67

Minut 31: Mirotic li treu la quarta falta a Sanli. Queden nou minuts: 62-65 a Colònia. Va, que podem!

Minut 30: Cistella sobre la botzina de Mirotic... que no val. S'arriba a l'últim quart amb 58-65 per als turcs.

Minut 25: Efes Pilsen comença a obrir escletxa en el marcador. Mana 46-57 gràcies a Micic.

Minut 22: Triple de Higgins que té resposta per part de l'MVP Micic amb cinc punts consecutius. 39-46 per als turcs.

Descans: El Barça marxa al descans tres punts per sota (36-39). Davies i Kuric, tots dos amb 10 punts són els culers més destacats. Per part turca Sanli també ha anotat els mateixos punts.

Minut 20: Triple de Kuric i falta sobre Davies. El Barça retalla diferències quan resten 19 segons de la primera meitat (34-38).

Minut 18: Anadolu Efes capgira el marcador aprofitant la manca d'encert culer en atac (29-32).

Minut 16: Reacció blaugrana, que encara es manté per davant en el marcador (29-28).

Minut 14: Parcial de 0-9 que ajusta el marcador (25-24). Som-hi, Barça!

Minut 13: Reacció turca, que aprofita els errors blaugranes i una falta antiesportiva de Bolmaro per retallar diferències (25-19).

2021-05-30_FCBBASQUETvsEFES__24-min

Minut 12: Bons minuts dels de Saras, que mantenen una defensa molt intensa i es mostren molt encertats en atac. Màxima diferència, 10 punts (25-15).

Final del primer quart: El Barça guanya 22-15 en uns bons minuts defensius dels de Saras, que han sabut frenar l'atac turc i controlar el rebot defensiu. Davies ha comès dues faltes personals.

Minut 9: Els entrenadors de Barça i Anadolu, Saras i Ataman respectivament, els han pitat una tècnica per protestar.

Minut 8: Bons minuts blaugranes, que aconsegueix un avantatge de quatre punts (17-13).

Minut 5: Tir lliure de Davies que ens situa per davant (9-8).

Minut 4: Igualtat màxim en els primers minuts (6-7). Sanli és l'autor dels 7 punts turcs.

20.30 hores: Començaaaa la gran final! Aquest és el cinc inicial blaugrana:

20.15 hores: Tot a punt. Som-hi, Barça!

19.30 hores: Després de la desinfecció de les cistelles salten els jugadors de Barça i Anadolu Efes per iniciar l'escalfament.

19.20 hores: AX Armani Exchange Milan s'imposa al CSKA (83-73) i finalitza en tercera posició. Micov (14 punts) i Sergio Rodriguez han estat els màxims anotadors del conjunt italià. Per part russa Shengelia (18 punts) ha estat el jugador més destacat.

1320817185-min

19.00 hores: L'equip arriba al pavelló. Som-hi, Barça!

Final 3r quart: Es manté la igualtat entre AX Armani Exchange Milan i CSKA (60-57). Tot per decidir en el darrer període.

18.45 hores: Els blaugranes surten de l'hotel en direcció al Lanxess Arena.

Descans: AX Armani Exchange Milan ha aconseguit capgirar un desavantatge proper als 10 punts i marxa al descans 40-34.

Final primer quart: CSKA domina 20-23 al final dels 10 primers minuts.

17.30 hores: Comença el partit pel 3r i 4t lloc entre AX Armani Exchange Milan i CSKA.

1320813811-min

16.30 hores: Falten quatre hores per l'inici de la final. Recordes els jugadors que han guanyat l'Eurolliga amb el Barça? Posa't a prova!

14.30 hores: Finalitza la sessió de tir dels blaugrana. L'equip es desplaçarà a l'hotel per dinar i descansar abans del partit.

13.15 hores: En aquests moments els de Saras s'estan entrenant per darrera vegada abans del partit d'aquesta nit.

12.00 hores: Recordeu la darrera final de l'Eurolliga, a París el 2010?

10.00 hores: Bon dia culers! Com van els nervis? Us deixem la prèvia del partit per saber com arriben els dos equips a la gran final.

Dissabte, 29 de maig

22.45 hores: Els de Saras acaben l'entrenament i ara es desplaçaran fins a l'hotel per sopar i descansar. Bona nit, culers!

21.15 hores: Finalitza la roda de premsa. A continuació els de Saras s'exercitaran al Lanxess Arena abans de la gran final d'aquest diumenge.

Hanga: "Nick Calathes és un jugador molt important, però en cas que no pugui estar amb nosaltres tots estem preparats, la rotació de l'equip ha estat bona".

Hanga: "És un partit que ho hem de donar tot. Tenim moltes ganes de començar i gaudir d'aquest moment".

2021-05-29_RPFCBBASQUET_16-min

Higgins: "Podem jugar millor, però tinc molta confiança en l'equip i ens sentim segurs de nosaltres".

Hanga: "Efes és un molt bon equip que porta 3 anys jugant un bàsquet increïble, però nosaltres també som un bon equip. Hem treballat molt per arribar aquí".

20.45 hores: Comença la roda de premsa de Hanga i Higgins.

18.30 hores: Recordes tots els guanyadors de l'Eurolliga amb el Barça? Tens sis minuts. Posa't a prova i bat el rellotge!

16.30 hores: Queden 28 hores per la final de l'Eurolliga! Per amenitzar l'espera us deixem un recull de curiositats i dades que cal saber.

15.00 hores: A hores d'ara l'equip ja ha dinat i els jugadors es troben descansant a l'hotel, fins a les 20.45 hores que atendran els mitjans. A les 21.15 hores els de Saras s'exercitessin al Lanxess Arena.

13.30 hores: Consulta el més destacat de la roda de premsa aquí.

12.45 hores: Finaliza la roda de prema prèvia a la final.

Saras: "Li han fet proves a Calathes i no té res greu, però decidirem demà abans del partit si juga o no. És el nostre cervell i un jugador clau, condiciona la preparació del partit però no tenim excuses".

Ataman: "Cada partit contra el Barça ha estat com una final".

Saras: "Hem de millorar molt la defensa, la única bona defensa va ser a l'ultim quart ahir. Hem de ser molt més físics i centrats per fer que no se sentin còmodes".

photo5877648700489184379

Pau Gasol: "Estic molt content de jugar la final. Em vaig unir a l'equip fa poc i estic molt agraït d'estar aquí i tenir l'oportunitat de guanyar l'Eurolliga. És una final i hem de jugar per guanyar".

Larkin: "Serà un partit molt competitiu i hem de tenir intensitat defensiva i estar intensos".

Saras: "Estem on volíem estar al principi de temporada, després d'un partit exigent i hem pogut descansar una mica. Ara toca començar a preparar la final de demà".

12.00 hores: Comença la roda de premsa de Saras Jasikevicius, Pau Gasol i el tècnic de l'Anadolu Ergin Ataman i el jugador Shane Larkin.

11.00 hores: Aquestes són les declaracions dels protagonistes després del partit.

10.00 hores: Bon dia! Aquest dissabte l'equip s'exercitarà al Lanxess Arena al vespre. Abans, però Saras Jasikevicius i Pau Gasol parlaran en roda de premsa (12.00 hores) i diversos jugadors atendran als mitjans de comunicació i completaran diversos actes.

00.10 hores: No et perdis les millors jugades del partit davant AX Armani Exchange Milan. Bona nit, culers!

Divendres, 28 de maig

23.45 hores: Us deixem les imatges més destacades de la final que deixa al Barça a un sol pas de conquerir la seva tercera Eurolliga.

23.30 hores: El Barça tornarà a disputar una final de l'Eurolliga 11 anys després. Consulta com van ser les darreres ocasions.

23.20 hores: Ja pots consultar la crònica del triomf del Barça a la semifinal de l'Eurolliga.

Final del partit: Som finalistes de l'Eurolliga! El Barça s'imposa 84-82 i el diumenge lluitarà per l'Eurolliga davant Anadolu Efes.

Minut 40: Una cistella de Higgins situa per davant el Barça quan resta 0.5 segons per disputar-se (84-82). Som-hi, Barça!

Minut 39: Empat en el marcador amb 1:06 per disputar-se.

Minut 38: Cistella de Higgins en uns darrers minuts amb pocs punts (80-78).

Minut 37: Calathes es retira de la pista en una acció desafortunada en atac.

Minut 36: El partit es manté molt igualat en els dos costats de la pista (77-76).

2021-05-28_FCBBASQUETvsAXARMANI_59-min

Minut 32: Bona reacció blaugrana, que torna a dominar el marcador 72-71. Som-hi, Barça!

Final del tercer període: Uns bons últims segons culers s'ajusten una mica el marcador (67-71).

Minut 28: Triple de Sergio Rodriguez que situa el 59-67.

Minut 26: Reacció italiana, que amb un parcial de 0-6 se situa per davant en el marcador (57-58).

Minut 23: Bona defensa el Barça, que permet als de Saras evitar qualsevol reacció italiana. L'efectivitat blaugrana s'ha reduït en atac en aquests primers minuts (53-47).

Descans: El Barça marxa a l'descans liderant el marcador 51-42. Bons minuts dels blaugranes. Calathes és el blaugrana més valorat amb 9 punts i 5 assistències. En atac l'acompanyen Mirotic (11 punts) i Gasol (10 punts).

2021-05-28_FCBBASQUETvsAXARMANI_26-min

Minut 19: Triple de Calathes que situa el 49-38 en el marcador.

Minut 17: Triple d'Abrines i cistella de Mirotic que a situa el Barça 8 punts amunt, el seu màxim avantatge fins al moment (44-36).

Minut 16: Ritme frenètic en aquests primers minuts i amb bon percentatge d'encert de triple dels dos conjunts (37-34).

2021-05-28_FCBBASQUETvsAXARMANI_24

Minut 13: Grans minuts de Pau Gasol, que converteix el seu segon triple.

Final del primer període: Bon primers 10 minuts els de Saras, amb bones opcions en atac. AX Armani Exchange Milan ha sabut aprofitar les seves opcions i ha castigat els culers en l'atac ofensiu. Avantatge de tres punts per al Barça (27-24).

Minut 5: El Barça ha començat bé el partit, amb bona efectivitat ofensiva si bé el conjunt italià també està responent (11-7). Mirotic i Higgins són els blaugrana més encertats ofensivament.

21.00 hores: Comença la semifinal i el Barça surt amb aquest cinc inicial.

20.45 hores: Tot a punt per a l'inici del partit. Som-hi, Barça!

20.40 hores: En quins aspectes domina el Barça i en quins ho fa el conjunt italià?

20.20 hores: Com arriben Barça i AX Armani Exchange Milan a la final? Ho repassem.

20.05 hores: Després de desinfectar la pista salten salten alguns jugadors de Barça i AX Armani Exchange Milan per iniciar l'escalfament.

photo5875348350365185826-min

20.00 hores: Anadolu Efes és el primer finalista de l'Eurolliga 2021 després d'imposar-se 86-89 ens darrers segons vibrants i amb possibilitats russes per empatar o, fins i tot, endur-se el triomf.

1233154898-min

19.55 horas: Partit molt igualat. Larkin converteix un dels dos tirs lliures i CSKA tindrà possessió amb 7.8 segons restants de la semifinal per igualar o guanyar (86-88).

19.45 horas: CSKA se situa a cinc punts quan resten 3 minuts per al final (78-83).

19.20 hores: Els de Saras arriben al Lanxess Arena just quan acaba el tercer període de l'altra semifinal. Anadolu segueix dominant amb una gran defensa que evita qualsevol reacció russa (55-71).

18.45 hores: Descans a la primera semifinal, amb Anadolu Efes que segueix dominant en el marcador amb una gran efectivitat ofensiva i sense permetre el domini del rebot al conjunt rus (37-49). Clyburn del CSKA, amb 15 punts, i Micic d'Anadolu, amb 14, són els màxims anotadors dels dos equips.

1233154077-min

18.18 hores: Final del primer quart al Lanxess Arena. Gran inici del conjunt turc, que li permet avançar-se 15-25.

18.00 hores: Comença la primera semifinal entre Anadolu Efes i CSKA.

17.00 hores: Tot a punt al vestidor blaugrana. Cal recordar que a partir de les 18 hores es juga l'altra semifinal que enfronta l'Anadolu Efes amb el CSKA.

15.00 hores: La passió pel Barça ja es nota en els carrers de centre de Colònia. Som-hi, Barça!

13.15 hores: Els de Saras comencen el darrer entrenament al Lanxess Arena abans de la semifinal d'aquesta nit.

2021-05-28_ENTRENAMENTFCBBASQUET_08-min

12.00 hores: Falten 9 hores per al partit!

10.00 hores: Bon dia! Avui és el dia. A les 21.00 hores es disputa el partit de semifinals que ens enfrontarà a l'AX Armani Exchange Milan. Consulta tots els detalls del partit a la prèvia.

Dijous, 27 de maig

22.45 hores: Finalitza la sessió dels de Saras. Ara els jugadors s'aniran a l'hotel per sopar i descansar. Ens despedim fins demà culers, dia del partit de semifinals. Bona nit!

22.15 hores: Alex Abrines ha explicat a Barça TV que "l'equip es troba preparat per disputar el partit" i "tenim una bona oportunitat per demostrar que el Barça és un club gran i que es mereix estar aquí".

2021-05-27_ENTRENAMENTFCBBASQUET_01-min

21.15 hores: L'equip comença a entrenar-se al Lanxess Arena, a l'escenari on en menys de 24 hores es disputarà el partit de semifinals.

21.05 hores: Finalitza la roda de premsa de Pau Gasol i Brandon Davies.

Pau Gasol: “Formar part d’aquest club et fa tenir les màximes expectatives. Tenim ganes de donar-ho tot i ens centrem en el present i no tant en el passat”.

2021-05-26_RODAPREMSAFCBBASQUET_32-min

Pau Gasol: "Olimpia de Milà és un gran equip, amb anotadors i amb jugadors amb molta experiència que ens faran donar la nostra millor versió".

Brandon Davies: "En els dos partits de fase regulars els vam guanyar. Tenim un pla de partit similar, tot i que aquells dos partits ja no importen ara".

2021-05-26_RODAPREMSAFCBBASQUET_29-min

Pau Gasol: "Em trobo bé, estic molt content de la progressió des de la meva arribada. Estic molt concentrat de lluitar amb l’Eurolliga i centrats en el partit de demà”.

20.45 hores: Comença la roda de premsa de Pau Gasol i Brandon Davies.

20.00 hores: A partir de les 20.45 hores Pau Gasol i Brandon Davies atendran als mitjans de comunicació al Lanxess Arena. Posteriorment l'equip s'exercitarà per primera vegada a l'escenari de la Final Four.

18.00 hores: Falten 27 hores per al partit de semifinals! Què millor que gaudir amb algunes de les millors jugades contra AX Armani Exchange Milan?

16.00 hores: Si t'has perdut la roda de premsa d'aquest matí pots consultar aquí el més destacat.

14.30 hores: Els jugadors estan dinant a l'hotel i, posteriorment, descansaran fins al vespre que tindrà lloc el primer entrenament al Lanxess Arena i l'atenció als mitjans de comunicació.

13.15 hores: Finalitza la roda de premsa al Lanxess Arena.

Saras Jasikevicius: "Hem de controlar els aspectes controlables com la defensa, el sacrifici, els bloquejos, els timmings de l'atac... però l'efectivitat és més complicat controlar-ho".

Sergio Rodriguez: "Tot l'any l'equip ha estat compenetrat i treballant junts, esperant aquest moment".

Ettore Messina: "Hem fet una gran temporada i no volem afegir pressió extra pels anys que portem com a club sense accedir a la Final a Quatre. Cada Final Four és diferent".

Nikola Mirotic: "Hem de controlar les pèrdues i hem de ser fidels al nostre joc. Al davant tindrem un gran equip com és AX Armani Exchange Milan i amb grans opcions ofensives".

2021-05-26_RODAPREMSAFCBBASQUET_18-min

Nikola Mirotic: "Em sento afortunat de ser aquí i el meu gran objectiu és guanyar l'Eurolliga".

Saras Jasikevicius: "Hem d'afrontar la possible pressió que pugui haver-hi en aquests moments. Nosaltres intentarem fer el millor".

12.36 hores: Comença la roda de premsa prèvia a la semifinal d'aquest divendres en la qual participen Saras Jasikevicius i Nikola Mirotic per part blaugrana i Ettore Messina i Sergio Rodriguez per part de l'AX Armani Exchange Milan.

photo5870550287780002624

12.00 hores: Com arriben Barça i AX Armani Exchange Milan a la gran cita d'aquest divendres? Repassem les estadístiques dels dos conjunts cara a cara.

BARÇA-MILAN CARA A CARA

10.30 hores: En aquests moments els jugadors estan esmorzant i posteriorment hi haurà una sessió d'activació voluntària.

10.00 hores: Bon dia des de Colònia! Aquest matí tindrà lloc la roda de premsa de Saras Jasikevicius i Nikola Mirotic, juntament amb Ettore Messina i Sergio Rodriguez des del Lanxess Arena.

Dimecres, 26 de maig

21.45 hores: Finalitza la sessió vespertina dels blaugranes a Leverkusen. L'equip viatjarà de tornada a Colònia per sopar i descansar per demà. Un dia en què hi haurà roda de premsa de Saras i Mirotic, atenció als mitjans i entrenament al Lanxess Arena. Fins demà, culers!

20.00 hores: L'equip comença l'entrenament a l'Ostermann Arena de Leverkusen, just al costat del Bay Arena on juga el Bayer Leverkusen de futbol.

17:30 hores: Tens sis minuts? Recordes els 25 jugadores de l'Barça que han guanyat l'Eurolliga com a blaugranes? Posa't a prova!

14.30 hores: En aquests moments els jugadors ja han dinat i es troben descansant a la seva habitació, esperant a l'entrenament d'aquest vespre a l'Ostermann Arena de Leverkusen (20.00 hores).

13.10 hores: Així recorda Saras Jasikevicius les seves quatre Eurolligues guanyades com a jugador.

11.35 hores: Gran part de l'equip es desplaça ara al Basketball Campus Koln per fer estiraments, treball de pista i seguir preparant el partit de semifinals contra AX Armani Exchange Milan.

11.00 hores: En aquests moments s'estan duent a terme diversos actes amb els jugadors. Oriola ha participat en una fotografia del trofeu de l'Eurolliga amb els capitans dels altres quatre equips, Mirotic amb el cinc ideal de l'Eurolliga i Pau Gasol ha pres part en un Facebook Live. A més, Sergi Martinez i Abrines han participat en un Tik Tok i Calathes ha pres part en una gravació de l'Eurolliga.

2021-05-26_ACCIONSFCBBASQUET_04-min

09.00 hores: Bon dia! Aquest dimecres l'equip té diversos compromisos en el mateix hotel on es troba allotjat. Al llarg del matí els blaugrana tenen diversos compromisos amb l'Eurolliga, com la foto dels capitans dels 4 equips de la Final Four: Barça, AX Armani Exchange Milan, Anadolu Efes i CSKA Moscou.

Dimarts, 25 de maig

20.45 hores: L'equip ja ha aterrat a Colònia i seguidament viatjarà fins a l'hotel per descansar. Aquest dimecres l'equip s'entrenarà a l'Ostermann Arena Leverkusen a partir de les 20 hores. Bona nit culers!

18.30 hores: Els de Saras surten de l'aeroport de Barcelona, amb destí a Colònia. Som-hi, culers!

WhatsApp Image 2021-05-25 at 18.21.59

18.00 hores: Abans del viatge cap a Colònia, la plantilla s'ha fet la fotografia oficial amb el president del FC Barcelona, Joan Laporta.

mini__GPF8000

16.00 hores: Hola culers! Arranquem el minut a minut on podreu seguir les últimes novetats dels de Saras Jasikevicius. Som-hi, culers! Cal recordar que la Final Four de l'Eurolliga es disputa al Lanxess Arena de Colònia, del 28 al 30 de maig.