Novena Final4 en 12 temporades!

Novena Final4 en 12 temporades!

El Barça es jugarà el títol de l’EHF Champions League el 12 i 13 de juny amb el PSG, l’Aalborg Haandbold i el Nantes al Lanxess Arena de Colònia

Davant el Meshkov Brest (40-28), el Barça ha certificat aquest dijous l’accés a una nova Final4 de l’EHF Champions League i es consolida com l’equip més regular en la cita del Lanxess Arena de Colònia. I és que el conjunt blaugrana disputarà la novena Final4 de les 12 edicions que s’hauran celebrat amb la d’aquest any. És, amb diferència, el club amb més presències en la gran cita de Colònia. Competirà contra el PSG francès, l’Aalborg danès i el Nantes també francès. Tres equips, de fet, que mai han guanyat la màxima competició europea.

El format de la Final4 de Colònia es va instaurar la temporada 2009/10, i des d’aleshores el Barça només se n'ha perdut tres (2012, 2016 i 2018). Quan hi ha estat, el conjunt blaugrana ha arribat a cinc finals, de les quals n’ha guanyat dues (2011 i 2015).

El segon equip amb més presències en una Final4 és el THW Kiel, amb 7 de 12. Per darrere seu trobem el Veszprém (6), el PSG (5) i el Kielce (4). En el cas d’aquesta temporada, l’Aalborg s’estrenarà al Lanxess Arena, mentre que el Nantes hi tornarà per segona vegada després de la del 2018, quan va caure en la final contra el Montpeller. 

El proper dimarts 25 se celebrarà el sorteig de la Final4 de Colònia, on es coneixeran els encreuaments de les dues semifinals (12 de juny), que donaran pas a la gran final del diumenge 13.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut