Barça - Meshkov Brest: Rumb a la Final4! (40-28)

Barça - Meshkov Brest: Rumb a la Final4! (40-28)

Els blaugranes han exhibit un catàleg brillant de recursos per superar el conjunt bielorús, que no ha ofert resistència

Classificats per a la Final Four. El Barça ha superat l'eliminatòria davant el Meshkov Brest i ha comprat el bitllet per a la cita de Colònia. Serà la novena final a quatre en 12 temporades de l'elenc barcelonista. Un equip que aquesta nit al Palau Blaugrana no ha vist perillar el pas en cap moment. El resultat final, 40-28, ha estat la principal prova de la superioritat i l'exhibició defensiva i ofensiva culer. 

Des de l'inici, fam de victòria

Ben aviat, els de Xavi Pascual han acrescut l'avantatge construït a la pista del conjunt de Bielorússia (29-33). Dues transicions ràpides finalitzades per Aleix Gómez han posat el 2-0. El Meshkov Brest, en un intercanvi de cops, on Pérez de Vargas i Pesic han deixat el seu segell, ha ofert resistència i ha conduït el partit a la igualtat. Un equilibri efímer. 

Perquè el Barça ha imprès un ritme espectacular tant en atac com en defensa. I, progressivament i a través dels contracops i llançaments a porteria buida, els blaugranes han imposat el seu discurs a l'electrònic. Un lluminós que al descans ha reflectit un incontestable 21-13. Amb quasi tots els jugadors aportant dianes, inclús Pérez de Vargas. 

Sense temps per a la relaxació...  

El catàleg d'exhibicions dels culers no ha tingut aturador. Deixant accions plenes d'espectacle, els de Xavi Pascual han dinamitat els gols i Gónzalo Pérez de Vargas els ha evitat. D'aquesta manera, en el conjunt bielorús no ha estat capaç de posar setge als culers i sotsobrar l'eliminatòria de quarts. Blaugrana des del 29-33 de la primera volta

Davant el domini plàcid i enlluernador del Barça, els 874 espectadors presents al Palau Blaugrana han vibrat. Més quan s'ha certificat la classificació per a la Final4 amb el 40-28 final

... imprimeixen el bitllet per Colònia

Així doncs, amb aquesta nova victòria irrefutable a Europa, el Barça segueix invicte en l'actual edició de l'EHF Champions League. Ara, apareix el desig i l'afany de traslladar aquest pas triomfal a la Final Four de Colònia! Som-hi culers! 

FITXA DEL PARTIT

Barça, 40
Meshkov Brest, 28

Barça: Pérez de Vargas (1), N'Guessan (1), Aleix Gómez (6), Thiagus Petrus (-), Mem (5), Álex Pascual (3) i Fabregas (3) -set inicial- Möller (-), Langaro (-), Pálmarsson (2), Mortensen (7), Janc (5), Makuc (2), Dolenec (3) i Frade (2)
Meshkov Brest: Pesic (-), Skube (-), Vranjes (2), Yurynok (1), Santalov (-), Malus (2) i Vailupau (7) -set inicial- Usik (-), Obranovic (5), Razgor (3), Budzeika (1), Silko (1), Shumak (4), Baranau (1) i Viarheichyk (1)

Parcials: 2-2; 7-5; 9-7; 13-9; 17-12; 21-13 // 23-15; 26-18; 30-20; 33-21; 37-24; 40-28

Àrbitres: Péter Horváth i Balázs Marton

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut