Zenit de Sant Petersburg - Barça: El Palau Blaugrana decidirà (74-61)
Ofert per

Zenit de Sant Petersburg - Barça: El Palau Blaugrana decidirà (74-61)

La falta d'encert culer ha fet impossible seguir el ritme local i, d'aquesta manera, la sèrie es dirigeix a Barcelona per dictaminar qui accedeix a la Final Four de l'Eurolliga

Tarda fosca a Sant Petersburg. El Barça ha caigut derrotat al Sibur Arena (74-61) i no ha pogut tancar l'eliminatòria. Per tant, el Palau Blaugrana dictaminarà qui accedeix a la Final Four de l'Eurolliga. Aquest darrer matx decisiu es jugarà el dimarts 4 de maig a les 21.00 hores. Els de Saras hauran de deixar enrere la falta d'encert que ha caracteritzat el quart matx de la sèrie davant els russos. 

Els russos monopolitzen els avantatges

Ben aviat, els de Sarunas Jasikevicius han testat l'exigència i la complicada empresa de firmar el pas a la Final Four. Sota un ambient ensordidor des de la grada, han encaixat un incontestable i desfavorable 25-13 d'arrancada. En aquests primers compassos adversos, solament Higgins, amb sis unitats, ha pogut contrarestar l'energia russa en totes les facetes del joc. 

En el segon quart, els barcelonistes, que han augmentat les prestacions en defensa, no han pogut penalitzar la falta d'encert local. A l'altra cistella, el Barça tampoc ha estat capaç de pintar de rosa les estadístiques de tir, que han mostrat percentatges baixos. I, d'aquesta manera, l'electrònic ha continuat exhibint el control i la superioritat del Zenit al descans: 36-26. 

Els culers no troben el camí dels punts

A la represa, el marcador ha continuat reflectint la falta d'encert dels de Saras. Un 5-0 ha obert el tercer quart, amb els de Xavi Pascual seguint amb el discurs del partit. Aquesta tendència, quasi desesperant, s'ha mantingut. Solament Nick Calathes ha aportat un bri de llum en els punts culers. Escassos i que no han deixat lloc a la reacció culer. Un conjunt sempre a remolc i amb avantatges quasi insalvables (58-38, min. 30)

En el darrer quart, res, ni l'ímpetu col·lectiu ni les unitats del 99 barcelonista, ha fet trontollar la victòria del Zenit de Sant Petersburg (74-61). Així doncs, els culers hauran de capgirar les sensacions d'una tarda fosca a Rússia per aconseguir el bitllet per a la Final Four. El dimarts 4 de maig (21.00 hores), el Palau Blaugrana decidirà el guanyador de la sèrie i qui s'apodera del bitllet per la fase final de l'Eurolliga. 

FITXA DEL PARTIT

Zenit de Sant Petersburg, 74
Barça, 61

Zenit de Sant Petersburg: Pangos (22), Fridzon (-), Hollins (11), Will Thomas (4) i Tarik Black (11) -cinc inicial- Rivers (7), Baron (7), Khvostov (-), Zubkov (-), Poythress (12), Zakharov (-) i Trushkin (-)
Barça: Calathes (19), Higgins (13), Abrines (-), Mirotic (7) i Davies (1) -cinc inicial- Bolmaro (4), Hanga (2), Smits (6), Kuric (8), Gasol (-), Sergi Martínez (-) i Oriola (1)

Parcials: 25-13 / 11-13 // 22-12 / 16-23

Àrbitres: Sasa Pukl, Fernando Rocha i Mehdi Difallah

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut