Un lloc a la Final Four a l’horitzó

Els de Saras poden tornar a una final a quatre set anys després (19h)

El Barça disputa aquest divendres, a les 19h i en directe per DAZN i Movistar+ (Dial 60), el quart partit del Playoff de quarts de final a la pista del Zenit de Sant Petersburg. Els blaugranes, que van vèncer en el tercer partit de la sèrie per 70-78, busquen el pas a la Final Four set anys després. Els de Saras tindran la primera oportunitat al Sibur Arena.

El rival

Segueix demostrant un nivell excepcional i en el tercer partit de la sèrie va posar contra les cordes al barça durant la primera part. Els homes de Xavi Pascual van tenir en Billy Baron (19 punts) i Poythress (14 punts) els homes més incisius en un partit en què el Barça va poder desactivar Kevin Pangos (10 punts i 6 assistències), fins al moment el millor de la sèrie.

El Barça

És conscient que ha de tornar a fer un partit molt seriós durant els 40 minuts per poder guanyar el partit i assegurar-se un lloc a la Final Four. El Barça vol tancar la sèrie i el Playoff a Sant Petersburg, però és conscient que en cas de derrota l’eliminatòria tornarà a Barcelona.

Els 14 jugadors desplaçats a Sant Petersburg estan disponibles per a l’entrenador Sarunas Jasikevicius.