Paris Saint-Germain – Barça (prèvia): La Crème de la Crème

Paris Saint-Germain – Barça (prèvia): La Crème de la Crème

15.00h: Barça TV, Esport3 i streaming a BarçaTV+: Els dos equips més en forma d’Europa es repten en una vibrant anada de les semifinals de la Lliga de Campions

Per alguns és una final anticipada o per altres una opció revenja culer davant d’un rival que el va deixar fora d’Europa dues vegades a les rondes finals. El que és innegable és que aquesta tarda a Paris comencen unes semifinals de luxe, amb segurament els dos equips més en forma del continent. El líder de la Lliga francesa, el PSG, contra el de la Primera Iberdrola, el Barça, a l’Stade Georges Lefèvre dels afores de la capital del país franc. 

I és que, veient el potencial -sobretot físic- de les franceses, tampoc va suposar cap sorpresa majúscula que eliminessin el pentacampió Olympique de Lyon a quarts. Malgrat la baixa de Diani, compta amb estrelles mundials com Baltimore, Dabritz, Katoto, Endler o Irene Paredes. Ara bé, a diferència del 2016 i 2017, el Barça oposa a poder-li mirar als ulls, amb la notòria sensació d’haver reduït distàncies amb els més grans. 

La sancionada Patri Guijarro serà una baixa de pes per al cos tècnic culer, que tindrà el dubte fins a l’últim moment d’Asisat Oshoala.   

Entre els múltiples al·licients que comptarà el duel hi haurà el fet que Kheira Hamraoui i Jenni Hermoso tornin a la que va ser la seva casa. També Perle Morroni, que va tenir un breu pas pel Barça (2018), es retrobarà amb les que van ser les seves companyes. 

Un autèntic partidàs que tindrà la segona part en una setmana a l’Estadi Johan Cruyff, per decidir qui es classifica per a la final de Goteborg del 16 de maig.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut