Un Sant Jordi blaugrana amb regals, jocs i divulgació cultural

Un Sant Jordi blaugrana amb regals, jocs i divulgació cultural

El Club ofereix per la diada roses i llibres als visitants del Museu, proposa activitats digitals i sortejos per als socis més menuts i impulsa activitats des de Nova York

Coincidint amb la celebració de la diada de Sant Jordi, que enguany torna a ser una mica més semblant al que sempre hem conegut, el FC Barcelona ha preparat un seguit de propostes per fer d’aquesta festa una jornada també molt blaugrana, a Catalunya i al món.

El principal pol d’atracció a les instal·lacions del Club serà el Museu, que oferirà una rosa i un llibre -fins a esgotar existències- durant els dies 23, 24 i 25 d’abril als visitants que comprin una entrada bàsica i/o facin el Players Experience Tour. L’experiència es completarà amb una sessió de compres, ja que també se’ls permetrà accedir, en exclusiva, a la Botiga del Camp Nou -que continua tancada al públic per la pandèmia-, i podran adquirir productes amb descomptes de fins al 50%. Un altre dels reclams del Museu aquests dies és que es pot veure l’últim trofeu aconseguit pel primer equip, la Copa del Rei, que aquest dimecres han entregat el president Laporta, acompanyat de Koeman i els capitans de l’equip.

El Club ofereix aquests atractius per Sant Jordi amb una prioritat: vetllar per la salut de tothom. Cal recordar que el Museu del Barça compta amb el segell Safe Tourism Certified, atorgat per l’Instituto de Calidad Turística Española (ICTE) que l’acredita com un espai Covid Free, amb totes les garanties sanitàries. 

Com sempre, els socis i sòcies tenen l’entrada gratuïta al Museu i l’aparcament per accedir a aquesta instal·lació és de franc per a tothom.

Manualitats i jocs en línia per a socis

El Club també té presents en aquest Sant Jordi els socis i sòcies més joves (fins als 15 anys) i els ha preparat diverses activitats a través del web del Club perquè puguin gaudir de la diada ben entretinguts i, a més, puguin guanyar premis. 

D’una banda trobaran propostes de manualitats com per exemple fer un dibuix de Sant Jordi o treballar les arts plàstiques creant roses i punts de llibre amb papers i cartolines. Aquestes creacions, a més, poden optar a premi si se’ls fa una fotografia i s’envien a través d’un formulari que es troba al web del Club. Entre tots els participants se sortejaran objectes de marxandatge del FC Barcelona. D’altra banda el Club també proposa per als més menuts tres jocs digitals, disponibles al web, per exercitar la memòria, l’observació i posar a prova els coneixements sobre aquesta diada: el “Memory” de Sant Jordi, Troba la diferència i Preguntes de Sant Jordi.

Sant Jordi, també a Nova York

La festivitat de Sant Jordi és observada amb curiositat i admiració des de molts racons del planeta. És per això que l’oficina de Nova York del FC Barcelona, des de fa dos anys, col·labora cada 23 d’abril amb el Farragut Fund -entitat que té com a objectiu la difusió de la cultura catalana als Estats Units- realitzant sessions divulgatives sobre Catalunya i el seu teixit cultural i social. L’any passat es van programar xerrades literàries i enguany es divulgarà la dieta mediterrània amb la col·laboració de diversos xefs de primer nivell com Christian Escribà o Ferran Adrià.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut