Laporta, Koeman i els capitans entreguen la Copa al Museu

Laporta, Koeman i els capitans entreguen la Copa al Museu

El president i els representants de l’equip han dipositat a les vitrines el trofeu número 31 en aquesta competició, que s’ha batejat com “la primera copa d’una nova era”

La Copa número 31, que ja es coneix com ‘la primera copa d’una nova era”, ja es troba al Museu del Barça. El trofeu que es va conquerir dissabte passat davant l’Athletic Club (0-4) a Sevilla ha estat entregat pel president Joan Laporta, el vicepresident primer Rafa Yuste, l’entrenador del primer equip, Ronald Koeman, i els quatre capitans, Leo Messi, Sergio Busquets, Gerard Piqué i Sergi Roberto.

I és que la Copa conquerida a l’estadi de la Cartuja no és un títol qualsevol. Amb aquest gest sense precedents, el Club ha volgut posar en valor la importància d’una Copa que significa el primer títol de la temporada per a l’equip de futbol i també el primer del segon mandat del president Joan Laporta i la nova Junta Directiva; un títol que ha retornat la il·lusió als barcelonistes i que és una injecció de confiança per afrontar la recta final del curs, amb la disputa de la Lliga i l’esperança posada en la possibilitat de sumar un nou doblet.

La primera Copa i l’última

Els jugadors han signat una samarreta de la senyera amb què es va disputar la final de la Cartuja, que lluirà juntament amb el trofeu conquerit, i Laporta, Yuste i Koeman han posat amb la Copa número 31 i la primera Copa d’Espanya (actual Copa del Rei), que es va conquerir el 1910, i la samarreta de Pepe Rodríguez. Els jugadors han escoltat de Jordi Penas, director del Museu, la història d’aquell trofeu que té 110 anys d’història que es va conquerir en una final davant l’Español de Madrid per 3-2, on jugava Pepe Rodríguez, que a més va marcar un gol en aquell partit.    

_GPF1411-2-min

 

El Museu es troba actualment tancat al públic per la pandèmia entre setmana (excepte visites concertades) i els aficionats poden visitar-lo els caps de setmana (divendres tarda, dissabte tot el dia i diumenge la matí) i presenciar els trofeus històrics i la darrera Copa entregada avui. Per la resta de fans de tot el món que no es poden desplaçar físicament, cal recordar que poden realitzar el Camp Nou Live Stream Tour, un tour virtual interactiu i en directe que es pot fer des de casa durant 45 minuts que es pot adquirir a través del web del Club.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut