El París Saint-Germain, el rival de semis

El París Saint-Germain, el rival de semis

Les parisenques han eliminat l’Olympique Lyon, el guanyador de les cinc últimes edicions de la Lliga de Campions

El París Saint-Germain serà el rival del Barça Femení a les semifinals de la Lliga de Campions. L’anada serà el 24 o 25 d’abril, a França, i la tornada, l’1 o 2 de maig. El PSG ha protagonitzat la gran gesta dels quarts de final en eliminar l’Olympique Lyon, el campió de les últimes cinc edicions. Després del 0-1 de l’anada al Parc dels Prínceps, la tornada no s’havia pogut disputar fins aquest diumenge pels casos de Covid en les de Lió.

Al Groupama Stadium, les parisenques han capgirat el gol matiner local amb les dianes de Geyoro i de Renard, en pròpia porta.

El París Saint-Germain és el líder invicte de la Lliga francesa, amb dos punts més que l’Olympique Lyon. El rival de les culers és un altre equip farcit d’estrelles, com la capitana Irene Paredes, Sara Dabritz, Marie-Antoniette Katoto o la portera Tiane Endler, autora d’una aturada decisiva en el temps afegit de la tornada de les semis.

Dos precedents 

Serà el tercer duel entre PSG i Barça. Els dos anteriors es van decantar cap al bàndol gal. El primer va ser als quarts de final de l’edició 15/16. Llavors, les culers van resistir estoicament a l’anada (0-0), en el primer matx amb afluència massiva d’aficionats al Miniestadi, i fins a les acaballes de la tornada, on un gol de Cristiane va sentenciar. 

En l’any següent, les franceses es van creuar en les primeres semifinals de la història de les catalanes. En aquesta ocasió, el PSG es va classificar amb claredat per a la final en vèncer per 1-3 al Miniestadi i per 2-0 al Parc dels Prínceps.

Les dates i els horaris del París Saint-Germain-Barça quedaran fixats aquest dilluns. L’altra semifinal la disputaran el Bayern Munic i el Chelsea. Així doncs, els líders de les Lligues alemanya, anglesa, francesa i espanyola es jugaran el màxim títol continental.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut