Barça – Dicsa Modular Cisne: Golejada per deixar el títol a tocar (43-21)

Els de Xavi Pascual s’imposen de forma clara i fan un pas més cap al campionat de lliga en un partit amb protagonisme del planter blaugrana

Nou triomf. El Barça d’handbol s’ha imposat per un clar 43-21 al Dicsa Modular Cisne en un duel controlat de principi a fi pels de Xavi Pascual. El tècnic culer ha aprofitat per fer rotacions i ha donat minuts als jugadors del filial Artur Parera, David Roca i Juan Palomino. A més, el partit ha acabat amb sis jugadors de la casa sobre la pista del Palau Blaugrana.

Imposen el ritme i l’encert

El Barça ha començat el matx controlant el resultat des dels primers compassos, sense concessions en atac i imposant una sòlida defensa que ha permès als de Xavi Pascual sortir al contracop en moltes ocasions. D’aquesta manera, la diferència en el marcador ha anat augmentant fins als 11 gols al descans (23-12). Una primera meitat que ha comptat amb minuts per als jugadors del filial Artur Parera, David Roca i Juan Palomino.

Amplien el triomf

En el segon temps el Barça ha seguit desplegant el seu bon joc, sense concessions ofensives i Gonzalo Pérez de Vargas sota pals. Un fet que ha permès veure fins a sis jugadors de la casa sobre la pista del Palau Blaugrana. Els de Xavi Pascual no han abaixat la intensitat en cap moment i la diferència s’ha anat eixamplant fins al definitiu 43-21 que apropa encara més el Barça a un nou títol de lliga.

Fitxa del partit:

Barça, 43
Dicsa Modular Cisne, 21

Barça: Kevin Möller (-), Raúl Entrerríos (1), Timothey N’Guessan (2), Mamdou Diocou (7), Àlex Pascual (6) i Ludovic Fabregas (4) –set inicial, Pérez de Vargas (-), Sorhaindo (1), Janc (3), Parera (1), Makuc (2), Langaro (3), Palomino (1) i Roca (3).

Dicsa Modular Cisne: Villamarín (-), Preciado (1), Picallo (4), Calvo (-), Nekrushets (-), Carro (2) i Iglesias (3) –set inicial-, Chan (3), Vázquez (1), Pombo (2), Gayoso (1) i Ramos (4).

Parcials: 3-2, 8-3, 12-7, 16-10, 20-11, 23-12 (descans), 27-13, 34-13, 37-17, 39-18, 41-19, 43-21.

Àrbitres: Carlos Luque i Alfredo Arcos.