La convocatòria per a la final de Copa

La convocatòria per a la final de Copa

Ronald Koeman viatja amb 26 futbolistes per afrontar el duel contra l'Ahtletic Club a La Cartuja de Sevilla

Tot a punt per a la gran final de Copa. Els culers s'enfrontaran aquest dissabte a l'Athletic Club a La Cartuja de Sevilla (21.30 hores) en busca de la que seria la 31a Copa del Rei de la història del Club. Ronald Koeman ha donat aquest dijous la llista de convocats per al partidàs davant el conjunt basc. 

Per a aquest matx, el tècnic blaugrana ha convocat als següents 26 futbolistes: Ter Stegen, Dest, Piqué, R. Araujo, Sergio, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Messi, O. Dembélé, Riqui Puig, Neto, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba, Matheus, S. Roberto, F. De Jong, Ansu Fati, Umtiti, Junior, Iñaki Peña, Ilaix Moriba, O. Mingueza, Arnau Tenas. Cal destacar que tant Neto com Ansu Fati viatgen sense l'alta mèdica. 

Cal recordar que divendres a la tarda els blaugrana s'entrenaran en una sessió a La Cartuja, mentre que dissabte al matí ho faran a la Ciutat Esportiva de el Betis, abans de disputar la final a la nit. A més, divendres també tindrà lloc la roda de premsa prèvia amb Ter Stegen i Koeman, que es podrà seguir en directe a Barça TV+.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut